Σοφία Αλιμπέρτη: Η πρόσφατη βραδινή έξοδος και το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Η πρόσφατη βραδινή έξοδος και το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος πήγε να διασκεδάσει η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μοιράζονται πλέον δύο παιδιά και την αγάπη τους για την Πάρο.

Ο ίδιος της αφιέρωσε από σκηνής το κομμάτι «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη καθώς τραγούδησε κομμάτια που έχουν γράψει μαζί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Η απόφαση να αποχωρήσω από τη μικρή οθόνη υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό και με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρόνων. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εμένα. Εγώ, όμως, έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά όλο αυτό με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και τη διάθεση και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος πια, ας φύγω τώρα.

Στην αρχή της καριέρας μου, από την Κέρκυρα στην Αθήνα, δεν προσαρμόστηκα εύκολα στην πρωτεύουσα. Ηθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που, εκτός από τα παιδιά μου, μου χάρισε μια υπέροχη πατρίδα και η Πάρος ήταν και είναι πάντα το σημείο αναφοράς μου.

Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος ΟΚ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι έπρεπε να κάνω γιατί άρχιζα και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι και άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά» είχε αναφέρει η Σοφία Αλιμπέρτη σε παλαιότερη συνέντευξη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved