Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Γάμος στο video clip, γάμος και στη ζωή
Showbiz

Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Γάμος στο video clip, γάμος και στη ζωή

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη σχεδιάζουν σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς, πριν ακόμα συμπληρώσουν έναν χρόνο μαζί, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

Ο τίτλος του νέου τους τραγουδιού, σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, αντικατοπτρίζει την ευτυχία που βιώνουν. Το ερωτευμένο ζευγάρι, πριν από λίγες ημέρες, ταξίδεψε στη Ρώμη για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

ed09c3ca-1708349930004-548513424-andromache6.jpg

Γιώργος Λιβάνης- Ανδρομάχη

Παράλληλα, οι δυο τους μετρούν αντίστροφα μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Η κοινή αγάπη τους για τη μουσική έγινε η αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα στο τέλος του καλοκαιριού. Σύντομα, ωστόσο, ανακάλυψαν ότι, εκτός από το τραγούδι, έχουν πολλά που τους ενώνουν και η αρχική τους έλξη εξελίχθηκε σε μια φλογερή σχέση. Από τότε έγιναν αχώριστοι και χαίρεται ο ένας με τις επιτυχίες του άλλου, μοιράζονται τις ανησυχίες τους και αλληλοϋποστηρίζονται.

livanis.jpg

Γιώργος Λιβάνης

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που η Ανδρομάχη κάνει αναρτήσεις στα social media με τραγούδια του Γιώργου Λιβάνη, όπως και εκείνος με τα δικά της. Ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο προσπαθώντας ανάμεσα σε πρόβες, εμφανίσεις και λοιπές υποχρεώσεις να βρίσκουν χρόνο προκειμένου να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved