Χατζίδου-Παύλου: Στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται η κόρη τους Μελίτα
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται η κόρη τους Μελίτα

Οι ώρες αγωνίας πέρασαν για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου όμως δεν παύουν να είναι ακόμα ανήσυχοι αφού η κόρη τους, η μικρή Μελίτα δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο. 

Η μικρή πριγκίπισσά τους είχε περάσει πριν από μερικές μέρες βρογχίτιδα και μετά από νέα αδιαθεσία της, ο παιδίατρος πρότεινε να πάνε στο νοσοκομείο προκειμένου η Μελίτα να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, στο «τσακ» η Μελίτα γλίτωσε την πνευμονία καθώς από χθες που νοσηλεύεται, δέχεται την φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

KORI-XATZIDOU.jpg

Απόψε (20/2) η Ελένη Χατζίδου ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο με στιγμιότυπα από τις ώρες που πέρασαν με τη μικρή τους εκεί μέσα. Αν και δεν είναι καθόλου ευχάριστο περιβάλλον για κανέναν, ειδικά για ένα παιδί, η παρουσιάστρια επεσήμανε πως η μικρούλα είναι χαρούμενη ακόμα και εκεί μιας και δεν σταμάτησε να παίζει συνέχεια και να χαμογελά.

Μάλιστα, με τον μπαμπά της έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων προκειμένου να την κάνουν και οι δύο να περάσει όμορφα και να ξεχαστεί λίγο μιας και δεν μπορεί ακόμα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved