Αγγελόπουλος για Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι μετά τον τοκετό»
Showbiz

Αγγελόπουλος για Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι μετά τον τοκετό»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγες μέρες μετά τον ερχομό της κόρης του μίλησε στο Πρωινό ΣουΣού και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο για τη Δήμητρα Βαμβακούση καθώς το μωρό έχει απαιτήσεις και η ίδια κλεισμένη στο σπίτι.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι εύκολο, είναι ένα πολύ καινούργιο συναίσθημα, δύσκολο να φεύγω για δύο ημέρες αλλά είναι και οι υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν.»

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι… Πολλές οι απαιτήσεις… Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ».

vamvakousi-aggelopoulos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι τη μέρα που πήρε εξιτήριο η Δήμητρα με τη νεογέννητη κόρη τους, ο Ντάνος είχε πει:

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.»!

vamvakousi-aggelopoulos.jpg

Και είχε τονίσει: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved