Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Ο κούκλος γιος του Γιώργου Μαργαρίτη που εντυπωσιάζει με τη φωνή του
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Ο κούκλος γιος του Γιώργου Μαργαρίτη που εντυπωσιάζει με τη φωνή του

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, είναι γιος του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη και ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, ενώ λατρεύει την κιθάρα.

Ο κούκλος γιος του Γιώργου Μαργαρίτη τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να κατακτά όλο και πιο πολύ έδαφος στον καλλιτεχνικό χώρο και ως τραγουδιστής αφού έχει πολύ καλή φωνή.

«Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά» είχε πει σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο πατέρας του Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος φυσικά και είναι περήφανος για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του γιου του.

margaritis-(4).jpg

Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση έγινε τον Νοέμβριο του 2022 όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του πατέρα του στην μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την προηγούμενη χρονιά είχε συνεργαστεί με τον πατέρα του στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live και όλοι εντυπωσιάστηκαν από τις εμφανίσεις τους. Τώρα, συνεχίζει να ασχολείται με το πάθος του, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μουσική και την κιθάρα.

Απ' ό,τι φαίνεται τα γονίδια είναι ανίκητα!

Δείτε εδώ τον κούκλο γιο του Γιώργου Μαργαρίτη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved