Τσαγκρινού: Η δημόσια εμφάνισή με σέξι floral φόρεμα, 10 μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της
Showbiz

Τσαγκρινού: Η δημόσια εμφάνισή με σέξι floral φόρεμα, 10 μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Η Έλενα Τσαγκρινού με τον σύντροφό της, Dj Stephan περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή τραγουδίστρια είχε κάνει δημόσια εμφάνιση και κανείς δεν είχε εστιάσει στη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και θα δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα βίντεο στο Instagram χθες.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι.

Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε.

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της.

https://www.instagram.com/reel/C3vGUCiCzBl/

Η δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση

Δέκα μέρες πριν, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είχαν κάνει μια κοινή δημόσια εμφάνιση σε πάρτι γνωστού μαγαζιού στο Περιστέρι και είχαν ποζάρει αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

Η όμορφη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας ένα floral ροζ φόρεμα, με ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο που άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες με την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού 10 μέρες πριν ανακοινώσουν επίσημα την εγκυμοσύνη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved