Λαμπάτος για Μόρτζο μετά την ατυχή συνεργασία τους: «Είναι γενικότητες και αοριστολογίες όσα λέει»
Showbiz

Λαμπάτος για Μόρτζο μετά την ατυχή συνεργασία τους: «Είναι γενικότητες και αοριστολογίες όσα λέει»

Ο Γιώργος Λαμπάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, προκειμένου να απαντήσει στις δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου περί αντιεπαγγελματικής του συμπεριφοράς σε συνεργασία που ξεκίνησαν αλλά ποτέ δεν στέφθηκε με επιτυχία. 

Ο Γιάννης Μόρτζος κατηγόρησε τον Γιώργο Λαμπάτο ότι ενώ είχαν ξεκινήσει πρόβες για μία θεατρική παράσταση, είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά καθώς έφερνε τα προβλήματά του στην πρόβα. Έτσι, καθυστερούσαν όλοι οι συντελεστές τη δουλειά τους και έτσι αναγκάστηκαν να λύσουν τη συνεργασία με τον ηθοποιό.

Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω κινδυνεύσει λόγω του Φιλιππίδη. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε…»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο Γιάννης Μόρτζος:

Ο Γιώργος Λαμπάτος με τη σειρά του θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή στο όλο θέμα, κάνοντας λόγο για αοριστολογίες από την πλευρά του Γιάννη Μόρτζου.

«Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με τον κύριο Μόρτζο, κάναμε περίπου μία εβδομάδα πρόβες. Πότε συνέβησαν όλα αυτά που λέει. Δεν είναι και κάποια πράγματα τεκμηριωμένα ως προς αυτά που λέει. Είναι γενικότητες και αοριστολογίες» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος και συνέχισε:

mortzos-lampatos.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες σε ένα έργο όπου η απόδοσή μου ήταν αριστουργηματική, όπως σε όλα τα θέατρα που έχω πάρει μέρος. Αυτό όμως δεν άρεσε στον κύριο Μόρτζο. Υπάρχουν μερικές φορές που θέλουν κάποιοι άνθρωποι να είναι καλοί μέχρι ένα σημείο. Όταν το ξεπερνούν έχουν πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Λαμπάτος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μόρτζο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved