Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος τραγουδιστής με πολύ επιτυχημένη καριέρα!
Showbiz

Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος τραγουδιστής με πολύ επιτυχημένη καριέρα!

Εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Όχι πως έχει αλλάξει και πολύ από τότε, γιατί αν προσέξετε τα χαρακτηριστικά του, σίγουρα θα καταλάβετε ποιος είναι! 

Και ναι! Είναι ο Γιώργος Σαμπάνης σε παιδική ηλικία!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κοινοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από καιρό και ομολογούμε πως με την πρώτη ματιά δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: «Κάθε χρόνο στη γιορτή μου, οι ευχές σας μου ομορφαίνουν την ημέρα!! Σας ευχαριστώ!! Υγεία, αγάπη σε εσάς και τους ανθρώπους σας εύχομαι, πάντα με πολλή μουσική!! Χρόνια πολλά σε όποιον/α γιορτάζει και Καλό Πάσχα σε όλους!!».

sabanis.jpg

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει διαγράψει ήδη μία λαμπερή καριέρα στον χώρο της μουσικής, αξιοζήλευτη από κάθε καλλιτέχνη.

Η αδυναμία στους γονείς του

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Μαΐου του 1983, έχει 3 αδέρφια, οι γονείς του όμως χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός, σε ηλικία 6 ετών.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιώργος Σαμπάνης είχε αποκαλύψει για τους γονείς του: «Τους έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Είναι καλοί γονείς. Είναι καλοί άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και για τους δύο. Δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο που να λέει πώς να μεγαλώσεις παιδιά. Όλοι κάνουν λάθη. Φαντάζομαι και εγώ, όταν θα κάνω παιδιά, θα κάνω λάθη. Οι γονείς μου μόνο λάθη δεν κάνανε. Με στήριξαν και οι δύο όταν ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και τη μουσική. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Είναι πάρα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Υπέροχοι αλλά διαφορετικοί. Δεν μου έκανε εντύπωση που χώρισαν».

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής-Σήμα κατατεθέν τα μάτια του

Σε μία άλλη συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, είχε μιλήσει και για το διαζύγιο των γονιών του που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία:

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου. Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμά μου. Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευσή μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

Ο πρωταθλητισμός και η καριέρα στη μουσική

Ο Γιώργος Σαμπάνης μικρός είχε ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό.

Ήταν πρωταθλητής του στίβου και έχει στην κατοχή του 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια.

«Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρόνια, μετά μπήκα στο τραγούδι που ασχολούμουν από 6 χρόνων. Σταμάτησα τον στίβο γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο πάρα μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω», είχε δηλώσει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

sabanis-(2).jpg

Ο Γιώργος Σαμπάνης αγαπούσε και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Στα 13 χρόνια ξεκίνησε να παίζει μουσική, ενώ τον Οκτώβριο του 2007 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το «Κάπου Αλλού», στο οποίο περιλαμβάνεται και η μεγάλη του επιτυχία «Σ΄ αφήνω στον επόμενο».

Ο Γιώργος Σαμπάνης όμως, πέρα από τη δική του επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, έχει συνεργαστεί κι έχει γράψει επιτυχίες για πολύ μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου, όπως είναι ο Γιάννης Πάριος, ο αξέχαστος Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Πασχάλης Τερζής.

Θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε σχέση με την Ιωάννα Σαρρή ενώ αυτό το διάστημα εμφανίζεται στον Βοτανικό με τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης:

Σαμπάνης: «Σε εκείνη τη “μαύρη” περίοδο που δεν είχα όρεξη να τραγουδήσω, έγιναν πολλές αλλαγές»

Γιώργος Σαμπάνης: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι η φωνή της οικογένειάς μου γιατί…»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Σαμπάνης: «Μέσα σε μία εβδομάδα τους έχασα και τους δύο, άλλαξε η ζωή μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved