Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»
Showbiz

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Πέμπτης 29/2.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τον χωρισμό αλλά και για την προσαρμογή των παιδιών στη νέα πραγματικότητα μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα. Τα πρώτα χρόνια έμεινα με τη μητέρα μου. Το θέμα είναι ότι για πολλά χρόνια μετά εξαφανίστηκε η μητέρα μου από τη ζωή μου. Αυτό από μόνο του, είναι μια πολύ μεγάλη πληγή. Όταν μια μάνα ή ένας πατέρας, φεύγει βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή χωρίζεις από τον άνθρωπό σου, το σκέφτεσαι πολλές φορές. Ήταν ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός με τη Φαίη. Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα και σε γιατρό. Το ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Το θεωρώ αυτονόητο και η υπερβολή μπορεί να έχει κάνει με τα δικά μου βιώματα», είπε αρχικά.

«Καθημερινός αγώνας είναι. Περισσότερο αγωνιώ πώς θα μου μιλήσουν τα παιδιά, παρά μια γυναίκα όταν θέλω να την κατακτήσω», τόνισε.

Γιώργος Λιάγκας - Το διαζύγιο

«Όταν χωρίσαμε ήμασταν στον ΑΝΤ1. Η πλάκα είναι ότι το είπαμε στον ΑΝΤ1 γιατί έπρεπε να σταματήσει η συνεργασία. Μας παρουσίασαν έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό ζευγάρι στην Ελλάδα, μας έλεγαν “τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε αναταραχή”. Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε, προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταίριαζαν. Γνωριστήκαμε σε τηλεοπτική συνέντευξη. Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Φαίη στη ζωή μου, με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν ποτέ. Και είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα, αυτό είναι το σημαντικό. Από την άλλη είμαστε έντονοι άνθρωποι, μοιραία είναι συγκρουσιακή η σχέση. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ».

«Δεν μας έφθειρε που είμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν χαρούμενη συνεργασία, με γέλια, γιατί ήταν επιτυχημένη. Είναι δυο χαρακτήρας που στην πορεία δεν ταίριαξαν», ξεκαθάρισε.

Για την εκπομπή που έκαναν χωρισμένοι: «Αυτό έγινε μετά από πρόταση της Φαίης. Δεν ήταν δύσκολη. Μιλάμε καθημερινά, αφού έχουμε παιδιά. Και να μην τον γουστάρεις τον άλλον θα μιλήσεις, που δεν ισχύει για εμάς. Έγινε πρόταση, τη σκεφτήκαμε και το κάναμε. Επαγγελματίες είμαστε. Δεν αντιμετώπισε κανείς να περιμένει ότι θα τα ξαναβρούμε. Το σεβάστηκαν όλοι, δεν άφησε κανείς τέτοια αιχμή. Εμένα δεν μου είπε ποτέ κανείς, αφού δουλεύουμε μαζί, μήπως να είμαστε ξανά μαζί».

Για το κεφάλαιο γάμος: «Μετά τον χωρισμό μου, προφανώς δεν έχω μονάσει, είχα σχέσεις, αλλά δεν ήταν κάποια που να με κάνει να παντρευτώ δεύτερη φορά. Το κομμάτι παιδιά κάτα 99% θεωρώ είναι δύσκολο. Το θέμα γάμος δεν το αποκλείω, αλλά αν δεν είναι να κάνεις παιδιά, γιατί να παντρευτείς; Η ελευθερία ανεκτίμητη είναι κι αυτή».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved