Μίνως Μάτσας: «Τα δίδυμα έχουν αλλάξει τον κόσμο μας από τα θεμέλιά του»
Showbiz

Μίνως Μάτσας: «Τα δίδυμα έχουν αλλάξει τον κόσμο μας από τα θεμέλιά του»

Για όλα όσα θαυμάζει στην σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τον ερχομό των διδύμων τους, μίλησε ο Μίνως Μάτσας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε λίγους μήνες θα γιορτάσετε την τρίτη επέτειο του γάμου σας με την Ολγα Κεφαλογιάννη. Πώς είναι η σχέση σας με αυτή τη δυναμική και γοητευτική γυναίκα;

Τι να σας πω; Τα είπατε όλα. Ο δυναμισμός και η γοητεία μαζί με την αλήθεια που εκπέμπει είναι από τα βασικά συστατικά της. Από εκεί και πέρα οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγάλες και τη θαυμάζω, διότι καταφέρνει να είναι μια σπουδαία πολιτικός και ταυτόχρονα υπέροχη μητέρα και σύζυγος

6Z3A1267-copy.jpg

Η γέννηση των διδύμων άλλαξε τις προτεραιότητές σας;

Σαφώς τα δίδυμα έχουν αλλάξει τον κόσμο μας από τα θεμέλιά του! Μας μαθαίνουν να είμαστε υπομονετικοί, να βάζουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα, αλλά, κυρίως βλέποντας τον κόσμο ξανά μέσα από τα μάτια τους με γυρνάνε σε μια αθωότητα σχεδόν ποιητική! Νομίζω και τα δύο παιδιά έχουν μια καλή αναλογία και από τους δυο μας. Η μουσική είναι στην ημερήσια διάταξη και μέρος του παιχνιδιού. Νομίζω πως τη θεωρούν δεδομένη, κάθονται στο πιάνο δίπλα- δίπλα, παίζουν, τραγουδούν, έρχονται στο στούντιο και παίζουν ντραμς.

IMG_9120.jpg

Θεωρείτε ότι έχουν καλλιτεχνική φλέβα;

Δεν έχω ιδέα αν έχουν καλλιτεχνική ή πολιτική φλέβα. Θέλω απλά να είναι χαρούμενα, ευαίσθητα και ανοιχτά στις αλλαγές που έρχονται ραγδαία.

Πηγή Real

Μάτσας για Κεφαλογιάννη: «Ζηλεύω όταν πηγαίνουμε κάπου μαζί. Θα ήθελα πάρα πολύ να μην...»

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ήταν από τις φορές που κατέρρευσα! Ήταν από τις πιο μεγάλες απογοητεύσεις»

Μάτσας: «Γράφω μουσική & δεν λογοδοτώ σε κανέναν» - Πώς επηρέασε την καριέρα του η ζωή στην Αμερική;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved