Βίσση – Καρβέλας: Ο άγνωστος καβγάς για το τραγούδι «Δώδεκα»: «Με παράτησε κι έφυγε»
Showbiz

Βίσση – Καρβέλας: Ο άγνωστος καβγάς για το τραγούδι «Δώδεκα»: «Με παράτησε κι έφυγε»

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία τους!

Μπορεί πριν πολλά πολλά χρόνια Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας να τράβηξαν δρόμους χωριστούς στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει τόσο η κόρη τους, Σοφία όσο και η κοινή καριέρα τους.

Η Άννα Βίσση έκανε huge αλλαγή στα μαλλιά της και είναι η τελευταία τάση της μόδας!

vissi-karvelas-(3).jpg

Ο Νίκος έγραφε, η Άννα τραγουδούσε και σίγουρα πίσω από τα κοινά τους τραγούδια «κρύβονται» αρκετές ιστορίες, όπως αυτή που πρόσφατα μοιράστηκε η Άννα Βίσση για την μεγάλη τους επιτυχία «Δώδεκα»

Όπως η ίδια η Άννα Βίσση αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της πρώτης «ανάγνωσης», ο τρόπος που το ερμήνευσε η τραγουδίστρια δεν άρεσε καθόλου στον συνθέτη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς.

Anna-Vissi-(5).jpg

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση: Η «επιδρομή» τα ξημερώματα στο ψυγείο της - Η επιλογή που έκανε και η απογοήτευση

Η Βίσση αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα της: Ροκ μποτάκια, leather items και τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν

Η Άννα Βίσση βρήκε πάλι τρόπο να γίνει viral: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved