Η Κατερίνα Λιόλιου στο gossip-tv: H πρεμιέρα, η επιτυχία και η συνεργασία με τον viral Dj Deleasis
Showbiz

Η Κατερίνα Λιόλιου στο gossip-tv: H πρεμιέρα, η επιτυχία και η συνεργασία με τον viral Dj Deleasis

Η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται για τη μεγάλη της πρεμιέρα, απόψε 8 Μάρτη και μιλά στο gossip-tv.gr για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Τη συνάντησα στο LUX Stage Athens, στον ιστορικό αυτό χώρο του Caramela, στη λεωφόρο Συγγρού, ο οποίος είναι πλήρως ανακαινισμένος και ανοίγει και πάλι τις πύλες του με την Κατερίνα Λιόλιου στο τιμόνι της διασκέδασης.

Η τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να αγαπηθεί μέσα από τα τραγούδια της, αποκαλύπτει αν έχει άγχος πριν την πρεμιέρα αλλά και αν έχει κάποιο… γούρι! Τι θα απαντούσε σε εκείνον που πριν λίγο καιρό της πέταξε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπο και ποιους θα έχει δίπλα της απόψε στην πρεμιέρα της;

Μαζί της ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Στέφανος Πιστίνιαγκας, ο Θάνος Λάμπρου αλλά και ο viral dj Deleasis.

LIOLIOU2
  • Δεν πρόλαβες να κάνεις φινάλε στη Θεσσαλονίκη και αμέσως πρεμιέρα στην Αθήνα.

Και να φανταστείς μου έχει λείψει κιόλας η δουλειά, παρόλο που έχει περάσει μόλις μια βδομάδα. Δεν μπορώ χωρίς τη δουλειά!

  • Έχεις άγχος για το νέο σου ξεκίνημα;

Έχω δημιουργικό άγχος, όχι όμως και να τρελαθώ! Περισσότερο έχω ενθουσιασμό και χαρά! Έχω ακόμα τη ζεστασιά του κόσμου της Θεσσαλονίκης. Θα είναι εδώ πολλοί φίλοι μου από πάνω στην πρεμιέρα. Έχω και πολλά φιλαράκια στην Αθήνα που με περιμένουν 4 μήνες που δεν είμαι εδώ.

  • Εκτός από καλούς φίλους, ποιοι άλλοι θα είναι κοντά σου στην πρεμιέρα;

Οι άνθρωποι που με αγαπάνε, ο στενός μου κύκλος και θέλω να πιστεύω και η… Αθήνα!

  • Σε βλέπουμε πλέον να ηγείσαι των σχημάτων. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Δεν ξέρω πώς έγινε! Το ένα πράγμα έφερε το άλλο. Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου. Αν με ρώταγες πριν από τρία χρόνια, δεν θα στο έλεγα ότι θα γινόταν αυτό. Το ένα τραγούδι όμως έφερε το επόμενο, το ένα μαγαζί το επόμενο και ο κόσμος έδωσε αγάπη. Όλο αυτό το πράγμα φούντωσε! Ξεκίνησε από ένα πιο μικρό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και «μεγαλώσαμε» εδώ… Μου φαίνονται όλα φυσιολογικά και όμορφα. Υπάρχει μια ωραία ροή, έρχονται τα πράγματα όπως είναι να έρθουν, τα φέρνει ο Θεός, καλοδεχούμενα!

  • Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και αυτό φαίνεται και από τα social media που κάθε τραγούδι σου γίνεται viral!

Φυσικά, την δείχνει την αγάπη του! Δόξα το Θεό!

  • Φέτος συνεργάζεσαι και με τον viral στο Tik Tok Dj Deleasis που σαρώνει και με το τραγούδι σου «Νοικιάστηκε». Πολλοί ακούν το τραγούδι πλέον και εκτός από εσένα σκέφτονται κι αυτόν…

Εδώ εγώ όταν το τραγουδάω σκέφτομαι αυτόν (Γέλια). Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ένα πολύ καλό παιδί που μπαίνει στο δωμάτιο και υπάρχει θετική αύρα. Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ και το ένστικτο του κόσμου δεν κάνει λάθος!

  • Πρόσφατα έγινες viral και για ένα άσχημο συμβάν.

Πέρασε αυτό τώρα!

  • Αν σου έρθει εδώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος και σου πει «εγώ είμαι που σου πέταξα το αντικείμενο στο πρόσωπο», τι θα του πεις;

Θα του πω σ΄ευχαριστώ που ήρθες, συγχωρεμένος, όλα τέλεια!

katerinalioliouofficial_1701783216_3251115715492762548_405570939.jpg
  • Έχεις φτάσει πλέον στο στάδιο που επιλέγεις εσύ τις συνεργασίες σου;

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών και δεν μπορώ να σου πω ότι έχω τον τελευταίο λόγο. Μου αρέσει να γίνεται συζήτηση και να δέχομαι όλες τις γνώμες. Οι ομάδες κάνουν την επιτυχία. Μέσα από τη συζήτηση έρχεται η σωστή απόφαση.

  • Έχεις κάποιο γούρι ή κάτι που κάνεις πριν βγεις στη σκηνή;

Δεν έχω κάποιο γούρι συγκεκριμένο! Έχω πάντα άγχος πριν βγω, ειδικά στην πρεμιέρα και ίσως θα έπρεπε να βρω κάτι τώρα που το λες. Άμα έχεις κάτι να μου προτείνεις! (Γέλια!).

  • Τι θα δει κάποιος που θα έρθει να διασκεδάσει στο Lux;

Έχουμε δουλέψει ένα ωραίο μοντέλο προγράμματος που σίγουρα δεν θα φύγεις από εδώ και να μη νιώθεις καλά. Θα έχεις περάσει από όλα τα συναισθήματα. Έχουμε προσπαθήσει να έχουμε ωραίο ήχο, ωραία εικόνα, διασκεδαστικό πρόγραμμα. Έχουμε κάνει μια τίμια προσπάθεια! Ο χώρος είναι ιστορικός. Το μαγαζί κουβαλάει και μια ωραία ενέργεια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved