Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έβλεπα στον καθρέφτη μια σέξι γυναίκα»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έβλεπα στον καθρέφτη μια σέξι γυναίκα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς έκανε στροφή στην καριέρα της και θέλησε να ασχοληθεί με το τραγούδι. 

Η ηθοποιός τη φετινή σεζόν τραγουδά μαζί με τον Ίαν Στρατή στο J2US και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς και για τα κομπλιμέντα που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση.

Αναστασοπούλου: «Η αγάπη είναι επιλογή» - 11 χρόνια μετά παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της

Μικρή ήσουν από τα κορίτσια που στέκονταν μπροστά στον καθρέφτη και τραγουδούσαν;

Η αγάπη μου για τη μουσική δεν γεννήθηκε τυχαία. H μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε κάνοντας δεύτερες φωνές σε άλλους τραγουδιστές. Εγώ την άκουγα να τραγουδάει στο σπίτι από τότε που ήμουν μωρό. Θυμάμαι να ταξιδεύουμε με το αυτοκίνητο και να τραγουδάει Μπίγαλη, Βοσκόπουλο και με εντυπωσίαζε. Για εμένα το θέατρο και η μουσική συμβαδίζουν μέσα μου.

Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Από μικρή μού άρεσε να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Ως πιτσιρίκα μάζευα ξαδέλφια, θείους, γονείς και φτιάχναμε παραστάσεις. Στα 15 μου πήγα πρώτη φορά στο Θέατρο Τέχνης, είδα τη Ρένη Πιττακή να παίζει τη Γέρμα και όταν άκουσα στο τέλος της παράστασης το χειροκρότημα, ένιωσα σαν να γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Τόσο πολύ με είχε συνεπάρει. Τότε είπα «θα γίνω ηθοποιός, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Πηνελόπη, αν δεν κάνω λάθος, εσένα για πολλά χρόνια σε κυνηγούσε η ταμπέλα της όμορφης.

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στις Μάγισσες της Σμύρνης, άρχισα να ακούω κομπλιμέντα για την εξωτερική μου εμφάνιση. Για να σου πω την αλήθεια, μέχρι τότε δεν το καταλάβαινα. Ήμουν αγοροκόριτσο, έτσι μεγάλωσα, δεν έβλεπα στον καθρέφτη μια σέξι γυναίκα, αλλά με έναν τέτοιο ρόλο στην τηλεόραση αμέσως πέρασα στο υποσυνείδητο των ανθρώπων ως μοιραία. Καμία σχέση με αυτό που ένιωθα εγώ. Αν κάνεις κάτι με επιτυχία, ειδικά στην τηλεόραση, μετά σου δίνουν συνεχώς τέτοιους ρόλους. Έτσι μου κόλλησε αυτή η ταμπέλα, αν και στην πραγματικότα είχα ξεκινήσει από το Θέατρο Τέχνης, είχα παίξει στην Επίδαυρο τρεις φορές, ήμουν στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Τη δεκαετία του 2000, όταν ξεκίνησα στη δουλειά, υπήρχε αυτό το φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved