Αντωνοπούλου – Κώτσης: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η μετακόμισή και ο δυνατός τους έρωτας
Showbiz

Αντωνοπούλου – Κώτσης: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η μετακόμισή και ο δυνατός τους έρωτας

Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου και ο επιχειρηματίας Νίκος Κώτσης συγκατοικούν εδώ και λίγο καιρό, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον δυνατό έρωτά τους

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πετάει στα σύννεφα και τον σημαντικότερο ρόλο γι' αυτό παίζει ο έρωτας. Ο άνδρας που κατάφερε να της αλλάξει τη ζωή και να της χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Κώτσης.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η μετακόμιση με τον σύντροφό της, η αποχώρηση από το Mega και ο Παπαδάκης

6065_NIKOS_KOTSIS_MPAGIA_ANTONOPOYLOY_7122022.jpg

Οι δυο τους βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και δεν είναι τυχαίο ότι ένιωσαν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς μετακόμισαν σε ένα καινούργιο υπέροχο σπίτι στο Νέο Φάληρο, κοντά στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, μοιράζεται μια υπέροχη καθημερινότητα. Αυτός ο αναπάντεχος έρωτας έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στη ζωή της δημοσιογράφου.

9082_NIKOS_KOTSIS_MPAGIA_ANTONOPOYLOY_2352023.jpg

«Ο έρωτας ήρθε την καταλληλότερη στιγμή στη ζωή της Μπάγιας», λένε οι καλά γνωρίζοντες, αφού πλέον αισθάνεται ωριμότερη, πιο συνειδητοποιημένη και έτοιμη να δώσει πολλά σε μια σχέση.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νίκος Κώτσης έχουν επιλέξει να κινούνται διακριτικά, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, όταν βγαίνουν σε πολυσύχναστα μέρη, δεν διστάζουν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, χωρίς δισταγμό. Όσοι τους βλέπουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο και διαχυτικό ζευγάρι, που δεν κρύβει τον έρωτά του.

Πηγή Real

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η επιστροφή στην tv, η καταστροφή του γραφείου της και ο… Παπαδάκης

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σοκάρουν οι εικόνες από το γραφείο της μετά την ισχυρή έκρηξη βόμβας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved