Δήμητρα Ματσούκα: Σηκώνει βάρη & ακούει Μαρίνα Σάττι - Αποθεώνει το «τα τα τα» & το «Ζάρι»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Σηκώνει βάρη & ακούει Μαρίνα Σάττι - Αποθεώνει το «τα τα τα» & το «Ζάρι»

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2024. 

Κάποιοι το λατρεύουν, κάποιοι το μισούν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά... λατρεύουν να το μισούν.

Eurovision 2024: H επική αντίδραση Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το Zari της Σάττι έγινε Viral

Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που το λατρεύουν! Είναι από εκείνους που πιστεύουν πως αν κάνεις το λάθος και το ακούσεις δεύτερη φορά, κολλάει στο μυαλό σου και είναι μονίμως στο repeat.

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το Ζάρι, καθώς κάνει γυμναστική ακούγοντάς το και τραγουδώντας το.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οι Ψυχοκόρες» και της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη, «Μαθήματα Κωμωδίας» φορά μαύρο σετ γυμναστικής και σηκώνει βάρη υπό τον ρυθμό του «τα τα τα», του νέου τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι.

matsouka.webp
matsouka2.webp
matsouka3.webp

Ό,τι κι αν πούμε εμείς όμως, το τραγούδι έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη θραύση στο εξωτερικό, ενώ οι αντιδράσεις στο TikTok έχουν γίνει viral.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2024 όπου θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι!

Ακούστε εδώ το Ζάρι, το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved