Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα την ψυχραιμία μου, αντέδρασα βίαια και είμαι αδικαιολόγητος»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα την ψυχραιμία μου, αντέδρασα βίαια και είμαι αδικαιολόγητος»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού πέρασε από επιτροπή προκειμένου να σώσει το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

Αρχικά είπε ο ηθοποιός για το ξέσπασμα που είχε πριν μερικές ημέρες ενώπιων της επιτροπής, το οποίο τον είχε οδηγήσει στο κρατητήριο: «Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα τη ψυχραιμία μου… Είμαι αδικαιολόγητος» .

Σταμάτης Γαρδέλης: Τα τραύματα του σώματος περνάνε. Οι εξαρθρώσεις της ψυχής δεν περνούν!

gardelis-1.jpg

Όσον αφορά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική, είπε: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι γιατί έχασα τη δύναμή μου, αλλά ακριβώς επειδή τη βρήκα, ζήτησα βοήθεια για κάτι που με ξεπερνούσε. Το διάστημα της νοσηλείας μου, υπήρξαν άνθρωποι που παρουσιάστηκαν σαν φίλοι μου, αλλά δεν ήταν. Οι πραγματικοί μου φίλοι, δε φωνάξανε, την πραγματική φιλία δε τη φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις» είπε και πρόσθεσε, «Η οικογένειά μου, είναι πάντα δίπλα μου».

1710411705351-671736430-gardelis.jpg

Και υπογράμμισε ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Το τηλέφωνό μου τις περισσότερες φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση. Ελπίζω κάτι να γίνει, νέος είμαι, η καριέρα είναι μπροστά μου. Εξάλλου, ο καλός ηθοποιός στις συνεντεύξεις φαίνεται. Έτσι δε λένε; Εγώ στις κοσμικές σχέσεις ήμουν λίγο αμελής και δεν έχω να παραπονιέμαι που το τηλέφωνο δε χτυπάει»

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο νοσοκομείο μετά το κρατητήριο - Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειές του

Σταμάτης Γαρδέλης: «Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που το έφτιαξα με τα χέρια μου»

Σταμάτης Γαρδέλης για τη σύλληψή του: «Είμαι χάλια, νιώθω αδικημένος, τώρα ξεκινά όλο…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved