Άντα Λιβιτσάνου: Η μεγάλη στροφή στην καριέρα της, τα 9 χρόνια γάμου & το ενδεχόμενο της μητρότητας
Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου: Η μεγάλη στροφή στην καριέρα της, τα 9 χρόνια γάμου & το ενδεχόμενο της μητρότητας

Την Άντα Λιβιτσάνου τη γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Λόλα κι από τότε έχει κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την σειρά Λόλα, η οποία είχε μια ιδιαίτερη υπόθεση. Μιλούσε για τη ζωή ενός εργένη, ο οποίος μία μέρα ξύπνησε έχοντας μετατραπεί σε... άντρα, ύστερα από μάγια πρώην ερωμένης του.

Τα καυτά φιλιά της Άντας Λιβιτσάνου και του συζύγου της σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Κάπως έτσι, η Άντα Λιβιτσάνου έγινε αγαπητή από όλους μας.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega το 2011, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, κι από τότε έχει αλλάξει πλήρως επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς έκανε στροφή στη ζαχαροπλαστική!

Τα 9 χρόνια γάμου & η μητρότητα

Την Άντα Λιβιτσάνου συνάντησε πρόσφατα η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία με τον σύζυγό της μέσω social media, το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού και τη συγκατοίκηση με έξι γάτες.

«Είμαστε 9 χρόνια παντρεμένοι, η πρόταση γάμου έγινε Απρίλιο και ο γάμος τον Μάιο. Με τον άντρα μου μας βγήκε να παντρευτούμε πολύ γρήγορα, ήμασταν και είμαστε ερωτευμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

anta-livitsanou-(2).jpg

Σχετικά με τη μητρότητα η ίδια σημείωσε:

«Το ‘καμπανάκι’ της μητρότητας δε μου ‘χτύπησε’ ποτέ εμμονίκα, έλεγα άμα συμβεί θα συμβεί. Δεν έχω κάνει παιδιά αλλά έχουμε γάτες, σώζουμε ζώα».

Όσο για την γνωριμία με τον σύζυγό της;

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε μέσω social media, είχαμε κοινούς γνωστούς, μου έστειλε μήνυμα και μου άρεσε εμφανισιακά από τις φωτογραφίες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved