Λαμπροπούλου-Νταλιάνης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά τις φήμες χωρισμού
Showbiz

Λαμπροπούλου-Νταλιάνης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά τις φήμες χωρισμού

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης χώρισαν, η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. 

Χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως έχουν τραβήξει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αφού ήταν κοινή απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

1342_MARILITA_LAMPROPOYLOY_GIANIS_NTALIANIS_472022.jpg

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι ηθοποιών αποφάσισε να χωρίσει, διατηρώντας όμως πάντα καλές σχέσεις, μιας και προτεραιότητά τους είναι οι δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να «συνυπάρχει» και καλλιτεχνικά αφού συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Οι Τσέντσι» που εκείνος σκηνοθετεί.

Οι καλές σχέσεις που διατηρεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη φαίνονται και από το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στην πρεμιέρα της παράστασης που σκονοθετεί.

labropoulou

Η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ποζάρουν στον φακό μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

labropoulou

Αξίζει να σημειώσουμε πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το δημοσίευμα για τον χωρισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved