Δημήτρης Κόκοτας: Τι γνωρίζει η 12χρονη κόρη του για τη σοβαρότητα της κατάστασής του;
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: Τι γνωρίζει η 12χρονη κόρη του για τη σοβαρότητα της κατάστασής του;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, η κόρη τους η οποία είναι 12 ετών, είναι ενημερωμένη πλέον για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της και αγωνιά και εκείνη για την εξέλιξη των πραγμάτων. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την περασμένη Πέμπτη (28/3) κατά τη διάρκεια των προβών του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.

Τελευταία εξέλιξη για Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί δε θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν ακόμα»

kokotas-syzygos.jpg

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία από χθες το βράδυ οπότε και πήραν οι γιατροί στα χέρια τους την αξονική τομογραφία η οποία και έδειξε ότι είναι «καθαρή».

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» σήμερα (30/1) η 12χρονη κόρη τους γνωρίζει τα πάντα για την υγεία του πατέρα της.

Όπως επεσήμανε αρχικά για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Γίνονται εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή. Του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Πραγματικά, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω μιλήσει στην κόρη μας, χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της… Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες. Δε μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω».

Η Κατερίνα Κόκοτα συνέχισε λέγοντας για τη φυσική κατάσταση του συζύγου της και την υγεία του πριν νιώσει την αδιαθεσία την περασμένη Πέμπτη: «Δε μου είχε εκφράσει ποτέ καμία ενόχληση. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, προσέχει πάρα πολύ, γυμνάζεται, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει…»

Και κατέληξε για το «κύμα» αγάπης που δέχεται από τον απλό κόσμο αυτές τις δύσκολες στιγμές: «Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία… Πραγματικά να μην το βιώσει κανείς αυτό…. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα για να είναι πάλι εδώ μαζί μας».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved