Τάσος Νούσιας: «Μεγαλώνοντας ως άνθρωπος, πρέπει να μεγαλώνει & η τέχνη σου»

Ο Τάσος Νούσιας στη Μάγισσα

Instagram isyourboysinboy
Showbiz

Τάσος Νούσιας: «Μεγαλώνοντας ως άνθρωπος, πρέπει να μεγαλώνει & η τέχνη σου»

 O Τάσος Νούσιας υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση την τέχνη της υποκριτικής εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίζει όμως να καλυτερεύει και σε προσωπικό επίπεδο. 

Ο ηθοποιός τον οποίο απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά «Η Μάγισσα» μιλάει για την προσωπική του εξέλιξη και δείχνει πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο...

Η Μάγισσα: Πότε «ρίχνει αυλαία» η σειρά; Το τελευταίο επεισόδιο & ένα spoiler!

tasos-nousias.jpg

Όντας ένας γοητευτικός άντρας, ούτε στο ξεκίνημα της καριέρας σας σταθήκατε στην εικόνα του ωραίου;

Υπάρχει ανωριμότητα στη νεαρή ηλικία, οπότε το «ωραίο» είναι ένα υλικό που εύκολα μπορείς να το προβάλεις. Για να προχωρήσεις, όμως, πρέπει γρήγορα να φύγεις από εκεί... Μεγαλώ­νοντας ως άνθρωπος, πρέπει να μεγαλώνει και η τέχνη σου. Πρέπει να καλυτερεύεις στα προσωπικά σου ταμεία... να ξεσκαρτάρεις τα αρνητικά σου και να φωτίζεις καλύτερες πλευρές. Δεν χωρά η εικόνα, δεν είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου. Δεν πίστεψα ποτέ, άλλωστε, σε αυτό! Το όλο είναι πολύ μεγαλύτερο. Πρέπει να απαλλασσόμαστε από τις προσωπικές μας σκιές και να μαθαίνουμε να συγχωρούμε. Η εγωπάθεια και ο εγωκεντρισμός σε περιορίζουν.

Ο κόσμος τι σας λέει, όταν σας συναντά;

Οι άνθρωποι είναι πάντα υπέροχοι! Σε γνωρί­ζουν από τη δουλειά σου και έχουν ταυτιστεί μαζί σου, μέσα από ρόλους και στιγμές. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχεις κάνει καλά τη δουλειά σου! Έρχονται με ανοιχτωσιά και αγάπη που με κάνουν να νιώθω όμορφα, να βλέπω το καλό κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός που εκτιμώ.

Πώς αισθάνεστε;

Δεν θεωρώ ότι είμαι ένα εξέχον πρόσωπο που κάνει κάτι ιδιαίτερο. Κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η ταπεινότητα είναι ένα μεγάλο κομμάτι των καλών ποιοτήτων, όχι επιτηδευμένα όμως. Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον!

Διανύουμε την εποχή των αποδομήσεων;

Σαφέστατα... Παλαιότερα, υπήρχε περισσότερο το star system.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved