Showbiz

H πρώτη εικόνα του Γιώργου Μαρίνου όπως είναι σήμερα! Η ζωή του σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων!

Gossip-tv Team

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή είναι η νέα εικόνα του Γιώργου Μαρίνου τον οποίο εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα ενώ ο Πάνος Κατσαρίδης συνομίλησε μαζί του. 

Εδώ και αρκετά χρόνια ο ηθοποιός και showman είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπου κάποτε μεσουρανούσε όμως τώρα οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου αποκαλύπτουν πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος.

O Γιώργος Μαρίνος, μετά από χρόνια, για 1η φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα! Η αποκάλυψη Τσουρού

Marinos.jpg

Όπως είχε γίνει γνωστό από το τρέιλερ της εκπομπής για σήμερα (30/3) ο Γιώργος Μαρίνος μίλησε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια στην τηλεοπτική κάμερα.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός προλογίζοντας τη θεματολογία της εκπομπής του, ο ηθοποιός ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και όπως διαβεβαίωσε ο Πάνος Κατσαρίδης που ήταν και ο άνθρωπος που τον συνάντησε από κοντά και μίλησε μαζί του, είναι πολύ καλά στην υγεία του, χαρούμενος και δείχνει να περνάει καλά εκεί που βρίσκεται.

marinos.jpg

O Γιώργος Μαρίνος όπως είναι σήμερα, μαζί με τον Πάνο Κατσαρίδη ο οποίος τον επισκέφτηκε στον οίκο φροντίδας ηλικιωμένων

Είναι πάντως γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του ή υπήρξαν στο φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Μαρίνου που αναρωτιόντουσαν πού είχε εξαφανιστεί και γιατί είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες του Γιώργου Μαρίνου όπως είναι σήμερα:

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και την εικόνα του όπως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved