Βίκυ Κάβουρα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι... Είχα υπερέμεση. Ένιωθα άρρωστη και όχι έγκυος»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι... Είχα υπερέμεση. Ένιωθα άρρωστη και όχι έγκυος»

Η Βίκυ Κάβουρα σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλα. 

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και φορώντας ένα λευκό κοντό φόρεμα που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έβαλε γκολ και το αφιέρωσε στην κόρη του και στην Κάβουρα - Καρέ καρέ η στιγμή

kavoura.jpg

Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη στην αρχή ήταν πολύ δύσκολη αφού είχε συνεχώς πρωινές ναυτίες.

Μάλιστα τόνισε ότι εκείνο το διάστημα, μέχρι τον τρίτο μήνα της κύησης, ένιωθε περισσότερο άρρωστη παρά έγκυος αφού δεν είχε ούτε φουσκωμένη κοιλιά.

Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ίδια μετρά αντίστροφα για την άφιξη της κόρης της που θα έρθει σε περίπου έξι εβδομάδες μιας και είναι ήδη 7 1/2 μηνών έγκυος.

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά» παραδέχτηκε επίσης καθώς αποκάλυψε ότι από μικρή ονειρευόταν τη στιγμή που θα αποκτούσε το δικό της παιδί.

Η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου από τη στιγμή που βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο, τον Γιώργο Τζαβέλα ο οποίος την ενέπνευσε ως πατέρας του παιδιού της.

Και κάπως έτσι, σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα. Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved