«Έσπασε» η Χριστίνα Λαμπίρη on air - Η απώλεια στη ζωή της που τη σημάδεψε
Showbiz

«Έσπασε» η Χριστίνα Λαμπίρη on air - Η απώλεια στη ζωή της που τη σημάδεψε

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Λαμπίρη το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3.

Με δάκρυα στα μάτια και κόμπο στο λαιμό μίλησε για τις απώλειές που τη σημάδεψαν, ειδικά της μητέρας της, την οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεράσει.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, θα βάλεις κοινωνικό.

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση έχει τελειώσει, έχω αποτοξινωθεί»

lampiri34.jpg

Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες. Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά».

«Ο πατέρας μου έφυγε το 2005. Το 2018 ήταν μία συγκλονιστική χρονιά στη ζωή μου γιατί έφυγε η μητέρα μου και εγώ ολοκλήρωσα τον τηλεοπτικό μου κύκλο. Ήταν μια χρονιά όχι απλά ριζικών αλλαγών… Προφανώς ήταν τεράστια απώλεια του πατέρα μου αλλά πάντα στην άκρη του μυαλού μου έχω ότι να παιδί ορφανεύει όταν χάνει τη μάνα του. Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου και του μοιάζω και πάρα πολύ και ήμασταν και κολλητοί».

«Δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ. Τη βλέπω στον ύπνο μου. Ήθελα να κρατήσω από τη μητέρα μου την υπομονή της. Ήταν ένας άνθρωπος με απίστευτη υπομονή και ένας άνθρωπος που δεν μιλούσε πολύ. Αλλά όταν μιλούσε δεν ήξερες πού να κρυφτείς. Από τον πατέρα μου πήρα την ενέργειά του και το πόσο δυναμικός ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Λαμπίρη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της - Περιγράφει την καθημερινότητά της

Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι τη Λαμπίρη... Πρώτη ερχόταν, τελευταία έφευγε»

Χριστίνα Λαμπίρη: Η εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα» - «Με πλήγωσε, με σόκαρε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved