Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Είναι σε διάσταση το τελευταίο διάστημα - Τι έχει συμβεί;
Showbiz

Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Είναι σε διάσταση το τελευταίο διάστημα - Τι έχει συμβεί;

 

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι παντρεμένοι από το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Οι φήμες, μάλιστα, κάνουν λόγο για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή εκείνου, κάτι που φέρεται ότι πληροφορήθηκε η σύζυγός του από καλοθελητές, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν σε ρήξη!

Το κουτσομπολιό ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του άλλοτε ζηλευτού και ευτυχισμένου ζευγαριού της showbiz άρχισε να φουντώνει λίγο μετά την έναρξη του νέου κύκλου του My Style Rocks, όπου διαγωνίζεται, μεταξύ άλλων, η Ζέτα, συγκεντρώνοντας πληθώρα θετικών σχολίων για τα looks που παρουσιάζει. Μπορεί στην αρχή η ίδια να είχε μιλήσει κάποιες φορές στους κριτές με θερμά λόγια για τη γνωριμία της με τον Παναγιώτη πριν από εννιά χρόνια, τον γάμο τους που ακολούθησε και τον ερχομό στον κόσμο των τριών παιδιών τους, ωστόσο συχνά τα μάτια της φαίνονταν προβληματισμένα, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και τη συναισθηματική της φόρτιση.

Εκτός My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου για λόγους υγείας - Αναστάτωση στο πλατό

zeta-taxtsidis.jpg

Τα unfollows

Στις αρχές Μαρτίου η Σούλα Glamorous είχε γράψει στα social πως το ζευγάρι περνάει κρίση, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ακόμα, το ίδιο χρονικό διάστημα η Ζέτα Θεοδωροπούλου αφαίρεσε από τον λογαριασμό της και την πληροφορία ότι είναι παντρεμένη. Πριν από λίγες ημέρες η influencer άλλαξε και το όνομά της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: από «Lady Tachtsidi» που υπέγραφε μετά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή το έκανε «Lady Theo».

Θεοδωροπούλου - Ταχτσίδης: Οι νέες μπηχτές μετά τις φήμες χωρισμού: «Ας μην τρώμε χρόνο τώρα»

Η αδιαθεσία

Το αποκορύφωμα ήρθε με την αδιαθεσία της influencer στο επεισόδιο του My style rocks που προβλήθηκε προχθές, Δευτέρα (1/4), αλλά είχε γυριστεί περίπου δύο εβδομάδες πριν. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου έπειτα από ένα break για διαφημίσεις, η Ζέτα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό. Μόνο που σύμφωνα με την Espresso δεν επρόκειτο απλώς για αδιαθεσία, αλλά για λιποθυμικό επεισόδιο.

Θεοδωροπούλου:Το νυφικό του γάμου με τον Ταχτσίδη,το κλάμα & η ατάκα που φούντωσε τις φήμες χωρισμού

taxtsidis-zeta-1-54.jpg

Κάτι η κούραση από τα πολύωρα γυρίσματα, σε συνδυασμό ίσως με την κακή ψυχολογία της λόγω των εξελίξεων στην προσωπική της ζωή, όλα λειτούργησαν πιθανότατα ως αφορμή για να καταρρεύσει στο πλατό και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί, όπως ήταν φυσικό, την παρατήρησε πολύς κόσμος, αφού εμφανίστηκε στα επείγοντα βαμμένη και χτενισμένη από το γύρισμα όπου ήταν πριν. Από νοσοκομειακές πηγές η εφημερίδα πληροφορήθηκε ότι στην κατάρρευσή της οδήγησε τη Ζέτα ένας συνδυασμός υπερκόπωσης και υπότασης.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

Θεοδωροπούλου –Ταχτσίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved