Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει και ξεσπά στα social: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή»
Showbiz

Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει και ξεσπά στα social: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή»

Αντέδρασε ο Νίκος Μπάρκουλης και είπε αυτό που επικροτούμε όλοι!

Το βίντεο που μοιράστηκε ποζάροντας μπροστά από ταξί έκανε πολλούς να πιστέψουν πως εργάζεται ως οδηγός ταξί λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια.

Ξεσπά ο Νίκος Μπάρκουλης: «Πάτε καλά; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

nikos-mparkoulis-j2us.webp

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη θέλησε μέσα ανάρτησή του να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι αυτή η δουλειά του ενώ ξέσπασε γράφοντας πως καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή και πως «μπράβο» πρέπει να ακούν όλα τα παιδιά

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει... Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης, ενώ ξεκαθάρισε: «Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο».

barkoulis2.jpg

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι' αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».

barkoulis1.jpg

Νίκος Μπάρκουλης: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Tik Toker Τζανέ - Δημοσίευσε συνομιλία τους

Νίκος Μπάρκουλης: Ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για εκείνον

Νίκος Μπάρκουλης: Τα σπάνια καρέ με τον πατέρα του Ανδρέα και τα λόγια καρδιάς που έγραψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved