Τσιμτσιλή: Σοκάρει για το θανατηφόρο τροχαίο του μπαμπά της: «Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου»
Showbiz

Τσιμτσιλή: Σοκάρει για το θανατηφόρο τροχαίο του μπαμπά της: «Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Super Κατερίνα για το θανατηφόρο τροχαίο του μπαμπά της.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε τις στιγμές ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το όνειρό που είχε δει δέκα ημέρες μετά το θάνατο του.

Τσιμτσιλή: Έκλεισα το Twitter γιατί ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος των αρνητικών σχολίων

«Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα. Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία»

stam_tsimtsili_1711041763_3328782036750137941_25909647.jpg

«Δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας δηλαδή στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά… Μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου “πω πω τι έπαθε Σάββατο βράδυ”, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει τι είχε πάθει. Μας είπαν ότι τραυματίστηκε. Πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν “θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;” Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό…» περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

stam_tsimtsili_1708584104_3308165700118421126_25909647-(1).jpg

«Αυτό σε συνδυασμό με το πως ένιωθα εγώ απέναντι σε αυτό γιατί όταν φεύγει κάποιος ξαφνικά δεν προλαβαίνεις να πεις πράγματα… Η τελευταία συζήτηση που είχαμε ήταν πολύ έντονη, γιατί ήταν πεισματάρης και εγώ ήμουν επίσης έντονη και θυμάμαι ότι είχαν ένα τουριστικό γραφείο με την μητέρα μου και ήθελε να ασχοληθώ με τον τουρισμό ενώ εγώ είχα χαράξει το δικό μου δρόμο και ήδη δούλευα και ο μπαμπάς μου ήτανε λίγο… ξέρεις. Με αποθάρρυνε γιατί μου έλεγε ότι σε αυτό τον χώρο αν δεν έχεις κάποιο γνωστό δεν πετυχαίνεις» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Όπως εξήγησε: «Αισθανόμουν τύψεις και ενοχές και έλεγα αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι εγώ τον αγαπώ και δεν μου άρεσε που στην τελευταία μας κουβέντα είχε μείνει αυτό… Και θεωρώ, αν και το έχω ξαναπεί βέβαια… είδα ένα όνειρο μετά από περίπου 10 μέρες που δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου στο όνειρο μου, ή το υποσυνείδητο που ήθελε να μου δώσει αυτό που είχα ανάγκη αλλά θυμάμαι πως έβλεπα στο όνειρο μου ότι οδηγούσε και ήμασταν εγώ με την αδερφή μου πίσω και γυρνάει και μου λέει να σου πω ξέρω ότι με αγαπάς, δε χρειάζεται να βασανίζεσαι».

Τσιμτσιλή για Στάνκογλου: Ήταν μία πληροφορία που δεν ίσχυε, δεν υπήρχε κακή πρόθεση...

Λύγισε η Καινούργιου με την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved