Γιώργος Χριστοδούλου: Η ηθοποιός σύζυγος του Γιώργη από το Ναυάγιο, Μαρία Προϊστάκη είναι μία κούκλα
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου: Η ηθοποιός σύζυγος του Γιώργη από το Ναυάγιο, Μαρία Προϊστάκη είναι μία κούκλα

Μπορεί πέρυσι να απολαμβάναμε την υποκριτική δεινότητα του Γιώργου Χριστοδούλου τηλεοπτικά ως Σταύρος στον Σασμό, φέτος όμως τον βλέπουμε σε ακόμη έναν απαιτητικό ρόλο, αυτό του Γιώργη στη σειρά Ναυάγιο. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός εκτός από πολύ καλός επαγγελματίας είναι και ένας τρυφερός μπαμπάς αλλά και αφοσιωμένος σύζυγος στη γυναίκα της ζωής, την επίσης ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη.

0009_MARIA_PROISTAKI_GIORGOS_XRISTODOYLOY_27122022.jpg
7661875

Ο Γιώργος Χριστοδούλου και η Μαρία Προϊστάκη παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και μάλιστα η νύφη ήταν ήδη τριών μηνών έγκυος την ημέρα του γάμου της.

Από τότε οι δυο τους πορεύονται μαζί, έχοντας αποκτήσει και μία πολύ όμορφη οικογένεια με τους γιους τους που αποτελούν φυσικά, την απόλυτη προτεραιότητά τους!

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του» έχει πει ο Γιώργος Χριστοδούλου για τη γυναίκα που έχει επιλέξει να κάνει οικογένεια και να πορεύονται μαζί στη ζωή.

Οι δυο τους δεν είναι καθόλου εσωστρεφείς, χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται με τα παιδιά τους και μάλιστα έχουν συνεργαστεί και στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας σε σπουδαία έργα της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved