Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Η γνωριμία, ο «αναπόφευκτος» έρωτας και η στάση ζωής
Showbiz

Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Η γνωριμία, ο «αναπόφευκτος» έρωτας και η στάση ζωής

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής παραδίδουν μαθήματα... αγάπης, αφοσίωσης και έρωτα καθημερινά αλλά και πιο ειδικά στη σκηνή του J2US όπου εμφανίζονται και χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες. 

Σε κοινή τους συνέντευξη οι δύο ερωτευμένοι, μιλούν για το πώς η μοίρα τούς έφερε κοντά, και αποκαλύπτουν πώς είναι η καθημερινότητά τους γεμάτη... καρδούλες και ευτυχία!

J2US: «Πάγωσαν» οι κριτές με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Κουρτίδου στη νοηματική γλώσσα

j2us_gr_1712427599_3340407274423348714_29711293110.jpg

Πώς έγινε η πρώτη σας γνωριμία;

Εγώ προσέγγισα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη στο κανάλι μου στο YouTube, θεωρώ ότι είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους. Συναντηθήκαμε λοιπόν και επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη, καταλήξαμε να δίνουμε φως ο ένας στη ζωή του άλλου πολύ γρήγορα. Ο έρωτάς μας ήταν αναπόφευκτος.

Σοφία, τι είναι ο Γιάννης για σένα στη ζωή σου;

Ο Γιάννης είναι το αγαπημένο μου οτιδήποτε. Ο ιδανικότερος σύντροφος, φίλος. Η απόλυτη αγάπη άνευ όρων που αξίζει να τη ζει ο καθένας. Για εμάς αγάπη είναι και αυτά τα μικρά που κάνουμε ο ένας για τον άλλο καθημερινά. Κανείς δεν πρέπει να κρύβει την αγάπη του. Εμείς τη βροντοφωνάζουμε και έτσι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved