Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο από το σπίτι της στα Μελίσσια είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο από το σπίτι της στα Μελίσσια είναι το κάτι άλλο

H Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της μέσα από το υπέροχο και ανακαινισμένο σπιτικό της στα Μελίσσια!

Η παρουσιάστρια μας δείχνει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της και μας έχει εκπλήξει η απλότητά του.

Η αγαπημένη γωνιά της, όπως είναι γνωστό, είναι το… σαλόνι της και από εκεί έχει βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες τις οποίες έχει δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Kαι μπορεί η Ελένη να έχει ένα κλασσικό σπίτι και η διακόσμηση να είναι παραδοσιακή, όμως πια έχει βάλει και πιο μοντέρνες πινελιές...

Ελένη Μενεγάκη: Χαλαρώνει «χωρίς χρώμα» στον καναπέ του σπιτιού της

menegaki-kentriki.jpg

Πολλά κλασσικά κομμάτια που είχε, έχουν αντικατασταθεί από πιο μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε παρατηρήσει λατρεύει το μαύρο και το λευκό χρώμα.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Μενεγάκη: Αυτή είναι η συνήθειά της με την οικογένειά της όταν είναι στα Άχλα & δεν πάει ο νους σας

eleni-menegaki-kentriki.jpg

Έχει δύο υπέροχους, τεράστιους και μοντέρνους καναπέδες, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ έχει τοποθετήσει και μία μοντέρνα τραπεζαρία στην απόχρωση του άσπρου και μαύρου.

Και μπορεί όταν μπήκε στο σπίτι της πριν πολλά χρόνια να είχε ένα κλασσικό τζάκι, όπως έχει αναφέρει, τώρα πια στο σαλόνι της δεσπόζει ένα ενεργειακό τζάκι.

Ελένη Μενεγάκη: Με λευκό μπικίνι κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία Άχλα της Άνδρου

Το σπίτι της διαθέτει μεγάλα παράθυρα, βεράντες και, φυσικά, έναν κήπο, ο οποίος επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους υπέροχες βόλτες κάτω από τον ήλιο.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της από το σπίτι της στα Μελίσσια αλλά και παλιές φωτογραφίες που μας έχει δείξει όλες τις αγαπημένες της γωνιές!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη!»

Ελένη Μενεγάκη:«Με έχει διαλύσει, μου το είπε και η κόρη μου το πρωί…»

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ & διδάσκει ποια είναι η σημασία του self-love

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved