Ελένη Φιλίππα: Σπάνια εμφάνιση της δικηγόρου Έλλης Ρούσσου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!
Showbiz

Ελένη Φιλίππα: Σπάνια εμφάνιση της δικηγόρου Έλλης Ρούσσου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Η Ελένη Φιλίππα άφησε... εποχή τηλεοπτικά ως Έλλη Ρούσσου, δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη στη σειρά που παίζεται ανελλιπώς μέχρι και σήμερα, το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η ηθοποιός έβαλε το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία αυτής της σειράς ως λίγο τσαχπινούλα δικηγόρος που ξέφευγε από τα στεγανά του καθωσπρεπισμού του επαγγέλματος και αγαπούσε τους άνδρες.

filipa2.jpg

«Δινόταν» ολοκληρωτικά σε κάθε φλερτ που της γινόταν και βέβαια ήταν η μεγάλη σύμμαχος της Ελένης Βλαχάκη, κατά κόσμον Ελένης Ράντου στις περισσότερες... λαμογιές της εις βάρος του Κωνσταντίνου Κατακουζινού, κατά κόσμον Χάρη Ρώμα και φυσικά τον «πολεμούσε» στη διεκδίκηση του αρχοντικού.

Χάρης Ρώμας και Έλενα Φιλίππα συναντήθηκαν ξανά προσφάτως μετά από πολλά χρόνια και φυσικά μόνο συγκίνηση και τρυφερότητα μπορούσαν να νιώσουν ο ένας για τον άλλον. Το αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ενσταντανέ τους στην πρεμιέρα της παράστασης «Απολυμένη» στο θέατρο Αλκμήνη με πρωταγωνίστρια την καλή φίλη και των δύο, Βάσως Γουλιελμάκη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Επιλεκτική στις δουλειές της

Η Ελένη Φιλίππα, όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιλέξει να μην απασχολεί καθόλου με την προσωπική της ζωή ενώ και οι δουλειές που έχει κάνει είναι επιλεκτικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2022 την είχαμε απολαύσει στην θεατρική παράσταση "Καπετάν Μιχάλης", στο θέατρο Αλκμήνη.

Δείτε πώς είναι σήμερα παρακάτω:

202205131137520.6335_ELENI_FILIPA_1152022.jpg

Στιγμιότυπο από το θέατρο το 2022

NDP

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved