Αλέξανδρος Σταύρου: Η σπάνια έξοδος και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα σε λίγες μέρες!
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: Η σπάνια έξοδος και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα σε λίγες μέρες!

O ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου έχει καταφέρει, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, να μένει διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Γι' αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις του αποτελούν πάντα είδηση την ίδια ώρα που η σύζυγός του, Μαριάννα Τουμασάτου είναι πιο εξωστρεφής από εκείνον.

Προσφάτως, ο ηθοποιός συνόδευσε τη σύζυγό του σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου. Και δεν ήταν όποιο και όποιο βιβλίο αλλά η νέα συγγραφική δουλειά της καλής τους φίλης Βάσια Αργέντη που τιτλοφορείται «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» η οποία ηγείται της δραματικής σχολής «Έκτη Τέχνη» όπου διδάσκει σε σεμιναριακά μαθήματα η Μαριάννα Τουμασάτου.

202001291024510.783A9923_MARIANA_TOYMASATOY_ALEKSANDROS_STAYROY_29012020.jpg

Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Το ζευγάρι, καθ' όλη τη διάρκεια τη βραδιάς ήταν μονίμως μαζί και χωρίστηκαν μόνο όταν η ηθοποιός προλόγισε κάποια σημεία του βιβλίου.

3803_MARIANA_TOUMASATOU_07042024.jpg

Ο Αλέξανδρος Σταύρου εκείνο το βράδυ δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο επειδή σπάνια τον βλέπουμε κάπου δημόσια αλλά και γιατί είχε αλλάξει πλήρως την εικόνα του σε σχέση με την τελευταία φορά που εθεάθη σε βραδινή έξοδό του. Στις 24 Μαρτίου τον είδαμε ξανά με τη γυναίκα του στο Από Μηχανής Θέατρο για την επίσημη πρεμιέρα "Zαν και Βεατρίκη'' και είχε πιο μακριά και επιμελώς ατημέλητο μούσι, όμως στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του στην παρουσίαση του βιβλίου είχε κουρέψει κοντά τα μαλλιά του, γεγονός που άλλαξε πλήρως την εμφάνισή του. Δείτε τον στις παρακάτω φωτό:

Η ευτυχία με τις γυναίκες της ζωής του

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Οι άνθρωποι είτε είναι ανταγωνιστικοί είτε δεν είναι, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνουν. Απλώς στο δικό μας επάγγελμα είναι πιο εμφανές.»

202002102334000.3863_TOYMASATOY_STAYROY_10022020.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved