Ηλίας Αλεξίου: Πώς έχασε ο «Αδέκαστος επιθεωρητής» 30 κιλά! Το κινητικό πρόβλημα & οι ενέσεις!
Showbiz

Ηλίας Αλεξίου: Πώς έχασε ο «Αδέκαστος επιθεωρητής» 30 κιλά! Το κινητικό πρόβλημα & οι ενέσεις!

Ο Αδέκαστος επιθεωρητής του The Chase, ο Ηλίας Αλεξίου, έχασε 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα χρόνο και όπως εξήγησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ένα κινητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τον οδήγησε στην ανάγκη να μπει στη διαδικασία απώλειας βάρους!

«Περιόρισα πάρα πολύ τις ποσότητες και με βοήθησε ένα ενέσιμο φάρμακο που πήρα ως διαβητικός. Το φάρμακο δεν θα βοηθήσει, εάν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι θέλεις να κάνεις», είπε ο Ηλίας Αλεξίου στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Ηλίας Αλεξίου: Ο Chaser έχασε 30 κιλά μέσα σε ένα χρόνο

ilias-alexiou-2.jpg

Όπως τόνισε ο Αδέκαστος Επιθεωρητής, έχει χάσει ήδη τα 30 αλλά η «εντολή» από τον ειδικό που τον παρακολουθεί, είναι να χάσει άλλα 20.

Ο Ηλίας Αλεξίου αποκάλυψε ότι είχε φλεγμονή λόγω αυτοάνοσου νοσήματος αρθρίτιδας που τον ταλαιπωρεί και έπρεπε πάσει θυσία να χάσει κιλά καθώς έβλεπε ότι σιγά σιγά δεν θα μπορούσε ούτε να κινείται.

alexiou_elias_1656765956_2873483565534830216_51799365307.jpg

«Όσοι παρακολουθούν το Chase θα είχαν δει ότι είχα έναν κινητικό πρόβλημα όταν έβγαινα το οποίο προερχόταν από τα γόνατα. Είχα ένα σοβαρό θέμα κινητικότητας στα γόνατα... Αυτή η έλλειψη κινητικότητας η οποία ήταν πολύ άσχημη για εμένα γιατί με καθήλωσε σε μία διαδρομή, πολυθρόνα-κρεβάτι-τουαλέτα, τέρμα. Και η κίνηση γινόταν με πατερίτσες εντός του σπιτιού επί ένα μήνα».

Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να μπει σε πρόγραμμα διατροφής, την οποία χαρακτήρισε «ευτυχή συγκυρία».

Δεδομένου ότι ο Ηλίας Αλεξίου είναι διαβητικός, όπως ανέφερε και ο ίδιος, κατόπιν συνεννόησης με τον θεράποντα ιατρό του τού συνταγογραφήθηκε για χορήγηση ένα ενέσιμο φάρμακο που έκρινε ότι είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσει.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Ηλίας Αλεξίου στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved