Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα στήριξής της στην Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Λάλο
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα στήριξής της στην Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Λάλο

Πολλά κοινά φαίνεται πως έχουν η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και η Έλενα Μαυρίδου, ειδικά μετά τον χωρισμό της τελευταίας από τον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο. 

Και βέβαια τα κοινά τους στοιχεία δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι πρώην σύζυγοί τους υπήρξαν μέρος του καστ του πολύ επιτυχημένου Σασμού.

Λάλος-Μαυρίδου: Η μετακόμιση του ηθοποιού & τα unfollow-Πώς αντέδρασαν οι φίλοι τους με τον χωρισμό;

lalos-mavridou-4.jpg

Οι δύο γυναίκες είναι επιτυχημένες η κάθεμια στο χώρο της με σπουδαίες συνεργασίες και φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά η μία την πορεία της άλλης.

Σίγουρα πάντως, το μήνυμα στήριξης της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη στην Έλενα Μαυρίδου σίγουρα έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική ζωή της τελευταίας μετά τη φήμη -που δεν διαψεύστηκε ποτέ ούτε από τον Δημήτρη Λάλο, ούτε όμως και από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου- πως οι δύο ηθοποιοί του Σασμού, οι τηλεοπτικοί Μαθιός και Βασιλική, μετά τους χωρισμούς τους, διατηρούν σχέση.

6J9A4773.jpg

H Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος με την Αλίνα Κωτσοβούλου στην Αγία Μαρίνα Εκάλης, στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Καραγιάννη

Στην ανάρτησή της, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη συμπεριέλαβε μία υπέροχη φωτό της Έλενας Μαυρίδου και έγραψε πάνω σε αυτήν το εξής μήνυμα: «Ένα κορίτσι με πολύ ψηλά πόδια, όπως το ηθικό της ανάστημα. Αγαπώ σε Ελενα Μαυρίδου».

Αν δεν είναι αυτό μήνυμα στήριξης, τότε τι; Δείτε το παρακάτω:

mpekiari-gia-mavridou.jpg

To μήνυμα στήριξης της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στην Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Λάλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved