Σταύρος Μαυρίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο και η αλήθεια
Showbiz

Σταύρος Μαυρίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο και η αλήθεια

Ο Σταύρος Μαυρίδης δικαίως θεωρείται πλέον ως ένας από τους πιο κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Κόντρα στις «τρικυμίες», με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος τα τελευταία χρόνια, πλέον δηλώνει πιο δημιουργικός από ποτέ.

Σταύρος Μαυρίδης: Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός από τα Εγκλήματα- «Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο...»

mavridis-(1).jpg

Ζοριστήκατε οικονομικά τα τελευταία χρόνια;

Τώρα είμαι μια χαρά. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε δυσκολίες και σίγουρα πέρασα δύσκολα και οικονομικά και ψυχολογικά. Η απάντησή μου στα δύσκολα ήταν με έναν μεγάλο τσαμπουκά. Πήγα στη Σαλαμίνα και επειδή δεν μπορούσα να κάθομαι, ξεκίνησα να εργάζομαι σε ένα σούπερ-μάρκετ ως αποθηκάριος και το βράδυ κάποια στιγμή στο θέατρο Αλίκη έκανα μια αντικατάσταση του Σωτήρη Καλυβάτση στο «Κορίτσια με τα μαύρα» των Ρήγα- Αποστόλου. Όταν κατέβηκε η παράσταση, επέστρεψα στη Σαλαμίνα και συνέχισα στο σούπερ-μάρκετ. Δεν άντεξα όμως και εκεί, διαφωνούσα σε πολλά πράγματα και είπα ας ξεκινήσω ξανά στο θέατρο. Ξεκίνησα λοιπόν να δουλεύω στο «Χάνι του Σταύρου» σαν γκαρσόνι κάνοντας παράλληλα και δημόσιες σχέσεις.

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κακό στον εαυτό σας;

Όχι, αυτά περί αυτοκτονιών τότε, ήταν για να διώξω τα κανάλια από την πόρτα του σπιτιού μου. Ήμουν μεθυσμένος, το σφάλμα ήταν καθαρά δικό μου. Στα πολύ κάτω μου είχα πιει δυο και τρία τσίπουρα και το γλεντούσα. Είχα εθιστεί στο αλκοόλ 2-3 χρόνια. Τότε λοιπόν λόγω του ότι πάνω στο μεθύσι μου έλεγα όλα αυτά τα ψέματα περί αυτοκτονίας σε μια ζωντανή εκπομπή, ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο του θριασείου, όπου μου έδιναν κάτι βιταμίνες και ένα χάπι για τον εγκέφαλο, γιατί πάσχω από παρεγκεφαλίτιδα. Και στο θριάσειο όμως έκανα παραστάσεις, βραδιές θεάτρου.

mavridis-(3).jpg

Μετά την νοσηλεία σας στο ψυχιατρείο, χάσαμε τα ίχνη σας.

Μετά το ψυχιατρείο, πήγα σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος περίπου για έναν χρόνο. Σκέφτηκα να γίνω μοναχός, είχα φορέσει και ράσο... Τώρα που γύρισα στα εγκόσμια, βλέπω πως όλοι είναι σε έναν πανικό μέσα στο άγχος. Στο μοναστήρι ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, κάνοντας εσωτερικό διαλογισμό. Προσευχόμουν στον θεό και έπαιρνα δύναμη.

Δεν σας έλειπε κάτι;

Όχι, δεν μου έλειπε τίποτα και κανείς. Υπάρχει πολλή τοξικότητα στους ανθρώπους. Είχα επικοινωνία με δυο μόνο άτομα. Τα κινητά, οι τηλεοράσεις και όλα αυτά έφαγαν delete και είδα την άλλη πλευρά της ζωής. Όταν εμπεδώσεις τη μοναξιά και είσαι με τον θεό, είσαι πολύ καλά.

Επιστρέψατε όμως...

Ήθελα πολύ να επιστρέφω στο θέατρο και να κάνω ένα πείραμα με τον εαυτό μου, να δω πώς είναι οι άνθρωποι έξω. Τώρα που γύρισα λοιπόν, διαπιστώνω τις λεπτές αποχρώσεις συναισθημάτων που κουβαλάει ο καθένας μας. Ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει.

Πηγή Λοιπόν

Γύρισε σελίδα ο Σταύρος Μαυρίδης – Ζει στη Σαλαμίνα και έχει ετοιμάσει βιβλίο

Σταύρος Μαυρίδης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο γνωστός ηθοποιός μετά την περιπέτεια υγείας του;

Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη - Πήρε εξιτήριο από τη νευρολογική κλινική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved