Φερεντίνος στο gossip-tv: Οι δυνατές στιγμές στην TV, η τηλεθέαση & τα ασύλληπτα ποσά στον Μονομάχο
Showbiz

Φερεντίνος στο gossip-tv: Οι δυνατές στιγμές στην TV, η τηλεθέαση & τα ασύλληπτα ποσά στον Μονομάχο

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους και μακροβιότερους Έλληνες παρουσιαστές, με συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα και μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Ήταν το 1989, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι, το 1993, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή "Άκου να Δεις" η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο. Ένα χάρισμα που το καλλιέργησε ακόμα περισσότερο και τον έφτασε σήμερα να είναι αυτός που είναι.

Άμεσος, με χιούμορ και έξυπνες ατάκες, κάθε φορά μας κάνει να χαμογελάμε και να περνάμε καλά βλέποντας τις εκπομπές του!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και μάλιστα διπλοθεσίτης καθώς παρουσιάζει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ο Μονομάχος» αλλά και την μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μιλά στο gossip-tv.gr για τη νέα του αυτή αρχή στο κανάλι του Φαλήρου, για τις πιο δυνατές στιγμές που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στην τηλεόραση ενώ απαντά και στο αν έχει κάνει φιλίες στον χώρο. Πώς αντιδρά στην επιστροφή του Deal; Ένα παιχνίδι που ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με αυτό, και τι κάνει όταν κλείνουν οι κάμερες;

Αυτά και άλλα πολλά. Απολαύστε τον παρακάτω...

ferentinos.jpg

Ο Χρήστος Φερεντίνος.

  • Φέτος, μοιράζετε το χρόνο σας με τα απαιτητικά γυρίσματα δύο εκπομπών: του τηλεπαιχνιδιού «Ο Μονομάχος» και του μουσικού «Σάββατο με φίλους!». Δεν κουράζεστε ποτέ;

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όταν κάνω κάτι που μου αρέσει και με γεμίζει, ξεχνάω την κούραση και όλα. Γεμίζω ενέργεια.

Όταν ανοίγουν οι κάμερες παίζω... δυνατή μπάλα, μετά όμως θέλω να χαλαρώσω.

  • Πάντως, δείχνετε να περνάτε πολύ ωραία στον αέρα του ΣΚΑΙ. Προσαρμοστήκατε γρήγορα σε αυτή την αλλαγή;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι προσαρμοστικός τύπος, οπότε ναι! «Ο Μονομάχος» είναι ένα τηλεπαιχνίδι που το ήξερα και μου αρέσει πολύ αλλά και το «Σάββατο με φίλους!», που ξεκίνησε ενάμιση μήνα αργότερα από το πρώτο, είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα και κοντά στη ψυχοσύνθεσή μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να διασκεδάζω και να εκτονώνομαι.

bb9d1d15-ferentinos.jpg

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο Σάββατο με φίλους.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη απαίτηση που κρύβει το «Σάββατο με φίλους!»;

Το «Σάββατο με φίλους!» είναι ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Χρειάζεται να συντονίζεσαι και να βρίσκεσαι συνέχεια το ρυθμό της εκπομπής, δεν μπορείς να χαλαρώνεις εντελώς. Ωστόσο, είναι ένα διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα που λειτουργεί ως αντίβαρο για εμένα.

  • Στον «Μονομάχο» φέτος έχετε μοιράσει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Αλήθεια, τι θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται;

«Ο Μονομάχος» είναι ένα παιχνίδι γνώσεων και ένα παιχνίδι που δίνει πολλά λεφτά, οπότε συνεχώς έρχονται πάρα πολύ καλοί παίκτες. Το επίπεδο ανταγωνισμού ανεβαίνει τόσο στην κερκίδα των 100, όσο και κάτω στην αρένα του Μονομάχου. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε παιχνίδια – θρίλερ. Από εδώ και πέρα μάλιστα, θα δούμε απίστευτες μονομαχίες και συναρπαστικά επεισόδια!

  • Το κοινό, αν κρίνουμε και από τα νούμερα τηλεθέασης, δείχνει να αγαπάει τα τηλεπαιχνίδια. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τα νούμερα τηλεθέασης σας αγχώνουν;

Δεν γίνεται να μην ενδιαφέρεσαι, να μην κοιτάς, να μην έχεις γνώμονα τα νούμερα τηλεθέασης, Απλά, το άγχος είναι σχετικό. Έχω μία πείρα σε όλο αυτό το πράγμα μετά από τόσα χρόνια. Πότε είναι καλύτερα, πότε πολύ καλά, πότε όχι. Κάπως έτσι κυμαίνονται. Είναι ένας μαραθώνιος, ειδικά το καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Θέλει υπομονή, χτίσιμο, μία ολόκληρη διαδικασία.

XRHSTOS-FERENTINOS-(1).jpg

Ο Χρήστος Φερεντίνος στον Μονομάχο.

  • Σας βρίσκει σύμφωνο που πλέον οι ψυχαγωγικές εκπομπές καταπιάνονται και με την ενημέρωση και με σοβαρά θέματα της επικαιρότητας;

Γιατί όχι; Έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο που καταπιάνεσαι. Αυτό όμως, δεν το κάνει μόνο η ψυχαγωγία που ασχολείται με την ενημέρωση αλλά και η ενημέρωση που προσπαθεί να δώσει έναν πιο ψυχαγωγικό τόνο. Πλέον, όλα μπλέκονται γιατί το κοινό έχει την ανάγκη για μία πιο διευρυμένη επικοινωνία με την τηλεόραση. Εκ των πραγμάτων αλλάζουν όλα. Το θέμα είναι όποιος ασχολείται με σοβαρά θέματα, είτε είναι της ενημέρωσης είτε της ψυχαγωγίας, να το κάνει με τον πιο σωστό τρόπο. Ουσιαστικά να μην αναπαράγονται fake news, να μην δημιουργούνται ψεύτικες εντυπώσεις κ.ο.κ. Να υπάρχουν βασικοί κανόνες δεοντολογίας στην παρουσίαση των θεμάτων.

  • Το «Deal», από την επόμενη σεζόν, επανέρχεται στο πρόγραμμα του ALPHA. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθείτε αν το δείτε στον αέρα; Είναι ένα τηλεπαιχνίδι με το οποίο σας έχουν ταυτίσει οι τηλεθεατές και αν το παρουσιάσει κάποιος άλλος οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες...

Δεν ξέρω. Όταν το δω θα σας πω... (Γέλια).

  • Ποια ήταν η πιο δυνατή στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα που θα θυμάστε για πάντα;

Έχω ζήσει πάρα πολλές δυνατές, τηλεοπτικές στιγμές. Για παράδειγμα, στον φετινό «Μονομάχο», ένας νεαρός πήρε μόνο μία βοήθεια και κέρδισε περίπου 45.000 ευρώ. Ακόμη μία ήταν με το ζευγάρι που κέρδισε ένα αντίστοιχο ποσό και με τον τρόπο που έπαιξε. Στο «Deal» επίσης είχα ζήσει αμέτρητες, κορυφαίες στιγμές. Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης είχε στο κουτί του το ποσό των 100.000 ευρώ και ο τραπεζίτης του πρότεινε 40.000 ευρώ για να σταματήσει, αλλά εκείνος ρίσκαρε κ.ά. Βέβαια, στις δυνατές στιγμές δεν θα βάλω μόνο χαράς... Στα τηλεπαιχνίδια που έχω παρουσιάσει κατά καιρούς, έχω δει παίκτες να αλλάζουν τελευταία στιγμή απόφαση και να χάνουν.

XRHSTOS-FERENTINOS-(2).jpg
  • Ο κόσμος σας έχει αγαπήσει μέσα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχετε παρουσιάσει κατά καιρούς. Πώς είναι όμως, ο Χρήστος Φερεντίνος όταν κλείνουν οι κάμερες;

Σε κάθε τηλεοπτική δουλειά μου τα δίνω όλα! Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που θέλω να είμαι στο 100%, σε όποια φάση κι αν βρίσκομαι. Όταν ανοίγουν οι κάμερες παίζω... δυνατή μπάλα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, μετά όμως θέλω να χαλαρώσω. Μου αρέσει η ησυχία, τα ήρεμα πράγματα. Από το να κάτσω με φίλους, να πάω κινηματογράφο και να δω ταινίες ή σειρές στην τηλεόραση.

  • Έχετε κάνει φιλίες στον χώρο;

Βέβαια! Έχω πολλούς φίλους κυρίως εκτός χώρου, αλλά έχω κάποιους μέσα από τον χώρο. Κυρίως των ηθοποιών.

  • Κάνετε όνειρα;

Δεν γίνεται να ζεις χωρίς όνειρα, ό,τι κι αν έχεις κάνει στη ζωή σου. Αν σταματήσεις να έχεις όνειρα, είναι σαν να βγαίνεις από την πρίζα. Προσωπικά, ευτυχώς, έχω ακόμα όνειρα και κάποια είναι παιδικά. Άλλωστε, τα όνειρα είναι αυτά που κάνουν την ημέρα σου πιο ωραία.

  • Υπάρχουν και όνειρα που δεν έχετε πραγματοποιήσει;

Έχω πραγματοποιήσει όνειρα που δεν είχα και βγήκαν στην πορεία, αλλά υπάρχουν και απραγματοποίητα όνειρα και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα. Αυτά με κάνουν να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε φάση πορείας και έχω πράγματα να κάνω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved