Καρβέλας: Η οικονομική καταστροφή με τους Δαίμονες, το μεροκάματο του 1 ευρώ & ο καφές στο break
Showbiz

Καρβέλας: Η οικονομική καταστροφή με τους Δαίμονες, το μεροκάματο του 1 ευρώ & ο καφές στο break

Χείμαρρος αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού ο Νίκος Καρβέλας ο οποίος μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές! 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μίλησε για την εποχή που ανέβαζε την όπερα «Δαίμονες» η οποία άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στο θεατρικό γίγνεσθαι.

karvelas-germanou.jpg

Ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε ότι εκείνη την εποχή μαζί με την Άννα Βίσση έδωσαν οικονομικά ό,τι είχαν και δεν είχαν προκειμένου να ανεβάσουν τη συγκεκριμένη παράσταση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφερόμενος στην καριέρα του και τη σχέση του με τα χρήματα, τονίζοντας πως δεν έχει δημιουργήσει ποτέ περιουσία. Μάλιστα, ανέφερε on air και ένα περιστατικό που του συνέβη ένα διάστημα που εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

«Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που έμπαιναν μέσα και άφηναν λεφτά και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά. Και έλεγα "αυτό είναι λάθος". Και μάλιστα επειδή ένιωθα πως είναι λάθος, κάποτε αποφάσισα να εμφανιστώ χωρίς λεφτά, αλλά το Υπουργείο με υποχρέωσε να πάρω λεφτά. Ήταν υποχρεωτικό από το σύστημα. Τους είπα να πάρω το κατώτερο που ήταν ένα ευρώ. Ήρθαν οι άνθρωποι και πιο πολύ μίλαγα, παρά τραγουδούσα.

Τη Νοοσοφία (σ.σ. το νέο βιβλίο του) τη γράφω πάρα πολλά χρόνια και αυτές τις απόψεις, τις έχω από την εφηβεία μου σχεδόν. Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά. Ε και εγώ το ίδιο έκανα, δεν ήξερα να κάνω κάτι άλλο. Έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα και μετά από λίγο σταμάτησα και έγραφα μόνο μουσική.

Το γεγονός ότι έγινα διάσημος ή απέκτησα λεφτά, δεν είναι θέμα συστήματος. Πάρα πολύ γίνονται γνωστοί, επειδή αυτό που κάνουν τυχαίνει να αρέσει στους υπόλοιπους. Δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα αυτό.

Όσο για τα λεφτά, λέω και ξαναλέω πως δεν έχω τίποτα, δεν έχω λεφτά καθόλου. Όχι επειδή είχα και τα έχασα. Ποτέ δεν είχα, δεν με ενδιέφεραν. Μου αρέσει να έχω λεφτά. Προτιμώ να είμαι πάμπτωχος.

Αν κατά λάθος έρθουν, καλώς να έρθουν. Πάντα αισθανόμουν άσχημα από την πρώτη φορά που τραγούδησα. Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός, ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη. Αλλιώς πρέπει να πάω να μείνω σε ένα βουνό».

Ακούστε παρακάτω:

Επική ήταν η αντίδρασή του όταν μετά από έναν μονόλογο που διήρκησε αρκετά λεπτά, η Ναταλία Γερμανού ανήσυχη χρειάστηκε να τον διακόψει προκειμένου να πάει σε break για διαφημίσεις.

«Αυτά είναι τα ωραία της τηλεόρασης... Πάμε για έναν καφέ» είπε ο μουσικοσυνθέτης και πήρε ανά χείρας το φλιτζάνι του για να απολαύσει τον καφέ του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved