Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι περασμένος στο κινητό μου ως ‘αναθεματισμένο ντούκι’»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι περασμένος στο κινητό μου ως ‘αναθεματισμένο ντούκι’»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για την εκπομπή της αλλά και για τις δικές της αναζητήσεις τηλεοπτικά. 

Αναφερόμενη στη χρονιά που διανύουμε, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Η σεζόν είναι ‘τρεξιματική’ αλλά δημιουργική και αφού την έχουμε βγάλει μέχρι τώρα λέμε και ‘δόξα τω Θεώ’. Πάντα κάναμε γκόσιπ, αλλά παίρνουμε τα θέματα από τις άλλες εκπομπές, δεν έχουμε ‘πεσιματικά’. Ακόμη και το τηλεοπτικό σχόλιο γκόσιπ είναι, ο τρόπος που το κάνεις είναι που σε κάνει διαφορετικό».

Ζαρίφη: «Περνάει δύσκολα ο Αλεξάνδρου - Δεν υπάρχει κάτι πιο αισχρό από το να...»

zarifi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η αλλαγή ώρας της εκπομπής ήταν η μεγάλος ‘σκόπελος’ που περάσαμε. Από ό,τι φαίνεται, ο κόσμος μάς ήθελε στις 14.00, δεν ήταν δική μου θέληση να πάμε 15.00 αλλά κάναμε την προσπάθειά μας φιλότιμα. Είναι μια ζώνη που πάει να δημιουργηθεί αυτή που είναι η εκπομπή, έχει δυσκολία, τουλάχιστον να την κάνουμε με κέφι και όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται. Σαφέστατα έχουμε καλή διάθεση του χρόνου, είμαι υπερευχαριστημένη από την εταιρεία παραγωγής».

Όσο για τις τηλεοπτικές της αναζητήσεις, η παρουσιάστρια και ηθοποιός τόνισε: «Θα μου άρεσε πολύ να κάνω βραδινή σχολιαστική εκπομπή, το ‘Ζαρίφη by night’, το ‘έβλεπα’ πολύ, να φέρω και κλαρίνα να γίνει χαμός. Για τα τηλεπαιχνίδια ‘καβατζώθηκαν’ οι θέσεις».

Και φυσικά, η εκπομπή της δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με χιούμορ που μοναδικά διαθέτει η ίδια καθώς αποκάλυψε: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι περασμένος στο κινητό μου ως ‘αναθεματισμένο ντούκι’, γιατί δε σηκώνει τα τηλέφωνα».

Τέλος αποκάλυψε πως: «Μπορεί να κάνω ‘ντου’ στο J2US»!

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved