Μιχαήλ Βαρθακούρης: Εκτός από… φωτογράφος είναι και καλλιεργητής! Δες τη σοδειά από το μποστάνι του
Showbiz

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Εκτός από… φωτογράφος είναι και καλλιεργητής! Δες τη σοδειά από το μποστάνι του

Μπορεί η φλέβα να είναι καλλιτεχνική αλλά ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δεν ασχολήθηκε ούτε με τη μουσική, ούτε με την υποκριτική.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου ασχολείται με την Τέχνη της φωτογραφίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού έχει ήδη τις προσωπικές του συλλογές, οι οποίες έχουν «ταξιδέψει» και στο εξωτερικό! Και ως καλλιτέχνης έχει άλλες πτυχές όπως αυτή της καλλιέργειας.

Δεν είναι μόνο ο Χάρης, ο Νικόλας κι ο Μιχαήλ: Έτσι είναι σήμερα ο άγνωστος γιος του Πάριου, Θανάσης

mihail_v_1688210771_3137261796137824288_337733119.jpg

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μας έδειξε τη σοδειά από το μποστάνι του. Κατακίτρινα και υπέροχα λεμόνια αλλά και φρεσκότατα μαρούλια.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Με την ματιά του και τον φωτογραφικό του φακό και με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

295650.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι γιατί κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν - κι αν το βρουν», έχει πει η Σοφία Αλιμπέρτη για τους γιους της.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το ταξίδι στη Γαλλία με τον γιο της, Μιχαήλ και οι φωτό στα social media

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Στο Παρίσι για την έκθεση φωτογραφίας του- Περήφανη μαμά η Σοφία Αλιμπέρτη

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου ερωτευμένος με την κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved