Κουτσελίνη - Η όλο νόημα ανάρτηση για τα γενέθλιά της & η ηλικία: «Λύγισα, σκόνταψα, σηκώθηκα...»
Showbiz

Κουτσελίνη - Η όλο νόημα ανάρτηση για τα γενέθλιά της & η ηλικία: «Λύγισα, σκόνταψα, σηκώθηκα...»

Γενέθλια έχει σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και από νωρίς έκανε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την πραγματική της ηλικία!

Η παρουσιάστρια η οποία αποτελεί από μόνη της ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, ανέβασε μία φωτογραφία της δίπλα από τη θάλασσα και «λουσμένη» από το φως του ήλιου, με την οποία θέλησε να μοιραστεί και κάποιες σκέψεις της για τα χρόνια που έχουν περάσει, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και για τον τρόπο που κατάφερε να τις ξεπεράσει για να βρίσκεται ακόμα εδώ, γερή, ζωντανή και επιτυχημένη στη μικρή οθόνη.

Ζήνα Κουτσελίνη: Βρήκε την σωσία της στην Τουρκία και είναι ολόιδιες - Η εκπληκτική ομοιότητά τους

zina_koutselini_1713675958_3350879263416580603_263803151.jpg

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και την πραγματική ηλικία της, χωρίς κανέναν ενδοιασμό:

«Πάντα λέω στη ζωή τίποτα δεν πάει χαμένο! Σήμερα στα 54 μου θα το πω πολλές φορές! Περπάτησα, λύγισα, σκόνταψα, σηκώθηκα, τίναξα τα χέρια, χαμογέλασα, και ευχαρίστησα το Θεό που με κράτησε όρθια»...

Προφανώς, για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η σημερινή μέρα, εκτός από την προσωπική της «πρωτοχρονιά» είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνει απολογισμό, όχι μόνο της χρονιάς που πέρασε από τα προηγούμενα γενέθλιά της αλλά και όλης της πορείας της μέχρι σήμερα...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved