Σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Ματσούκα με τον σύζυγο και τον γιο τους – Τα παιχνίδια στην παιδική χαρά

NDPPHOTO 

Showbiz

Σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Ματσούκα με τον σύζυγο και τον γιο τους – Τα παιχνίδια στην παιδική χαρά

Μία τρυφερή και πολύ ευτυχισμένη μανούλα είναι η Μαρία Ματσούκα, αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα η οποία έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της με πολλή χαρά.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ματσούκα επισκέφτηκε με τον σύζυγό της και τον γιο τους την παιδική χαρά και απόλαυσαν ποιοτικό χρόνο οικογενειακώς.

Ματσούκα - Γιαννίτσας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Η απίθανη σιλουέτα της Μαρίας μετά τη γέννα

3388_THEMIS_GIANITSAS_MARIA_MATSOYKA_ME_TO_PEDI_TOYS_1532024.jpg

NDPPHOTO

Μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία Θέμη Γιαννιτσά και την άφιξη του γιου τους, η όμορφη επιχειρηματίας και συγγραφέας έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού που πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Μαρία Ματσούκα είναι full time μαμά και όπως συνηθίζει να λέει, το παιδί της είναι όλη της η ζωή. Εκτός όμως από τον γιο της και τον άντρα της, έχει και μια ακόμη αδυναμία, τη συγγραφή βιβλίων. Όταν το παιδί της κοιμάται ή είναι στον παιδικό σταθμό, εκείνη γράφει! Έχει ήδη γράψει δυο μυθιστορήματα με το ψευδώνυμο Μαρία Μαρσέλου και μόλις ολοκλήρωσε το τρίτο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2015 και μόλις το 2021 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Από τότε, η Μαρία Ματσούκα έχει αφοσιωθεί πλήρως στο αγοράκι της με το οποίο ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει αρκετές φορές, αυτή τη φορά κατάφερε να φωτογραφήσει ολόκληρη την οικογένεια στην παιδική χαρά!

Δείτε στην παρακάτω gallery την όμορφη οικογένεια να περνά χρόνο στην παιδική χαρά:

«Τα τελευταία δυο χρόνια γράφω τα δικά μου βιβλία. Νομίζω ότι πια, μπορούμε να το πούμε, είμαι η Μαρία Μαρσέλου. Εδώ και δυο χρόνια συγγραφώ με ψευδώνυμο. Έχω εκδώσει ήδη δυο βιβλία. Διάβαζα πολύ και ασταμάτητα. Το 2015, με προτροπή του συζύγου μου, ξεκίνησα μαθήματα δημιουργικής γραφής και εκ τότε ξεκίνησα να γράφω ασταμάτητα. Αν δεν ήταν ο σύζυγός μου, νομίζω δε θα είχα μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πήγαινε καν το μυαλό μου. Αυτός, είδε κάτι παραπάνω σε μένα», έχει πει

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ματσούκα: Αποκάλυψε πως είναι το πρόσωπο που «κρύβεται» πίσω από τη συγγραφέα, Μαρία Μαρσέλου

Μαρία Ματσούκα: Λύγισε και έπεσε στην αγκαλιά της αδερφής της, Δήμητρας

Μαρία Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social: «Πέρασα πολύ δύσκολα συναισθηματικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved