Τάσος Αρνιακός: Η οικονομολόγοι γιοι του, ο γάμος του που κρατάει 32 χρόνια & οι υποχωρήσεις
Showbiz

Τάσος Αρνιακός: Η οικονομολόγοι γιοι του, ο γάμος του που κρατάει 32 χρόνια & οι υποχωρήσεις

Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του που κρατάει εδώ και 32 χρόνια αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά.

Ο γνωστός μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 μίλησε για την οικογένειά του και ειδικά για τους δύο γιους του που όπως είχε διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Τάσος Αρνιακός: Το ηχηρό «όχι» στη Μαντόνα όταν του πρότεινε να είναι ο προσωπικός της μετεωρολόγος!

1713732841807-14318460-arniakos.jpg

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Οι γιοι μου είναι πολύ καλά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Τους βλέπω και τώρα με τις κοπέλες τους να πηγαίνουν εκδρομές μαζί και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το χαίρομαι αυτό. Έχουν και τις διαφορετικές παρέες τους αλλά εν ολίγοις είναι μαζί». Φυσικά, περήφανος και για τους δύο, ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε επίσης πως έχουν σπουδάσει οικονομικά και ασχολήθηκαν στο παρελθόν με τον πρωταθλητισμό, ως μέλη της εθνικής ομάδας.

Όσο για την εδώ και 32 χρόνια σύζυγό του, παραδέχτηκε ότι ο γάμος θέλει υποχωρήσεις. «Είμαστε μαζί 32 χρόνια» είπε ο Τάσος Αρνιακός και συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχουν και υποχωρήσεις και αυτοί οι μακροχρόνιοι γάμοι έχουν το στοιχείο της αλληλοεκτίμησης, της υποχώρησης, της επιμονής, της υπομονής και της αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τάσος Αρνιακός:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved