Στέλιος Διονυσίου: «Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου»
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: «Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου»

O Στέλιος Διονυσίου μίλησε στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μαρινέλλα, αλλά και στον πατέρα του, τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου.

 

«Το να δουλεύεις μαζί της είναι ένα όνειρο ζωής, είναι ένα μεγάλο σχολείο» είπε για τη συνεργασία με την Μαρινέλλα.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, τα ήθελε όλα “στην τρίχα”. Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από τη ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά κοντά μας» .

dionisiou8.jpg

Και πρόσθεσε: «Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, ακούω σε όλα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από εμένα. Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας».

Με τον αδερφό του, Άγγελο Διονυσίου, είναι πολύ δεμένοι, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά του έχει υπογράψει συμφωνητικό για τη σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου: «Μπορεί να με δείτε να πρωταγωνιστώ στην σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου, δε θα πω όχι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved