Σελίν Ντιόν: Η αποκάλυψη για το γάμο της και πώς το headpiece την έστειλε στο γιατρό
Showbiz

Σελίν Ντιόν: Η αποκάλυψη για το γάμο της και πώς το headpiece την έστειλε στο γιατρό

Ένα headpiece που ήταν στολισμένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski φορούσε στο κεφάλι της, τη ημέρα του γάμου της η Σελίν Ντιόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας στο νέο βίντεο της Vogue, αποκάλυψε πως ένιωθε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης με το αξεσουάρ στο κεφάλι της, το οποίο ζύγισε 3 κιλά.

Σελίν Ντιόν: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση & η συγκλονιστική εξομολόγηση: «Ελπίζω σε ένα θαύμα»

dion-(4).jpg

«Στην αρχή είπα ''κανένα πρόβλημα, μπορώ να διαχειριστώ το βάρος'', επίσης όταν είσαι τόσο χαρούμενος, δεν υπάρχει βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει πόνος. Κάναμε πρόβα μια φορά με το φόρεμα και το μεγάλο πέπλο και ήταν όλα τέλεια, περπατούσα σε ξύλινα πατώματα και δεν είχα πρόβλημα, όμως όταν έπρεπε να περπατήσω στον καθεδρικό ναό όπου είχε χαλί, δυσκολεύτηκα. Άρχισα να αναρωτιέμαι ''θα τα καταφέρω; θα φτάσω μέχρι τον σύζυγό μου;''», δήλωσε η ίδια.

«Έπειτα πέρασα όλη τη νύχτα έτσι, φορώντας την τιάρα τριών κιλών στο κεφάλι. Την επόμενη ημέρα, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και φαινόταν ακόμη η γραμμή στο μέτωπό μου λόγω της μεγάλης και πολύωρης πίεσης, κοιτάω τον άνδρα μου και του λέω ''χαχα είναι πολύ αργά τώρα, έχουμε παντρευτεί''. Την ίδια ημέρα αποφάσισα να πάω στο γιατρό και τελικά κατέληξα να παίρνω αντιβίωση για περίπου τρεις εβδομάδες», είπε η ίδια στη συνέντευξή της στη γαλλική Vogue

dion-(3).jpg

Για τον σύζυγό της που έχει φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε πως: «Είναι μια στιγμή που θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Σελίν Ντιόν: Η σπάνια εμφάνιση και η μάχη με το σύνδρομο που την ταλαιπωρεί

Βραβεία Grammy 2024: Έγραψε ιστορία η Τέιλορ Σουίφτ - Αποθέωση για τη Σελίν Ντιόν

Σελίν Ντιον: Αποκαρδιωτικά τα νεότερα για την υγεία της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved