Χωρισμός - βόμβα! Τίτλοι τέλους για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο
Showbiz

Χωρισμός - βόμβα! Τίτλοι τέλους για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Χώρισαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ίδιοι. 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, το μεσημέρι αυτής της Παρασκευής 26/4, στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Τα παιδιά τους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η απόλυτη και βασική τους προτεραιτότητα και αυτό δεν θα αλλάξει. Η ανακοίνωση μάλιστα που απέστειλε το πρώην πλέον ζευγάρι στα ΜΜΕ, ήταν από κοινού, και όπως όλα δείχνουν, παρά τον χωρισμό τους θα συνεχίσουν να διατηρούν άψογες σχέσεις, με βασικό μέλημα το καλό των δύο παιδιών τους που και οι δύο λατρεύουν εξίσου.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Οι 3 γάμοι, το love story και η κοινή πορεία τους από το 2014 μέσα από φωτό

oikonomakou-mixopoulos1.jpg

Η ανακοίνωση

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Εξομολογητική η Οικονομάκου: «Το κεφάλαιο του φόβου έχει κλείσει στη ζωή μου»

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το μυστικό που θα σε κάνει να αποκτήσεις τους κοιλιακούς της!

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το πολυτελές σαλόνι της, όπου λατρεύει να περνά τον χρόνο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved