«Προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί» - Όταν η Οικονομάκου διέψευδε τις φήμες χωρισμού
Showbiz

«Προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί» - Όταν η Οικονομάκου διέψευδε τις φήμες χωρισμού

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πριν από ενάμιση μήνα στo Πρωινό ΣουΣου για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Η ηθοποιός είχε σχολιάσει στο Πρωινό ΣουΣου τις φήμες περί χωρισμού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα δημοσιεύματα ήταν ανυπόσαστα και δεν υπήρχε κάτι άλλο να γραφτεί γι' αυτό έγραφαν για τον χωρισμό της.

Ένας χωρισμός που τελικά δεν ήταν μια φήμη αλλά πραγματικότητα, όπως αποδείχτηκε σήμερα, μετά την ανακοίνωση που έστειλε το ζευγάρι από κοινού στα ΜΜΕ.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Οι 3 γάμοι, το love story και η κοινή πορεία τους από το 2014 μέσα από φωτό

1714141299077-409980996-oikonomakou-mixopoulos.jpg

«Δεν παρακολουθώ τα δημοσιεύματα που λένε ότι χώρισα. Δεν με στενοχωρούν. Πρέπει κάτι να γραφτεί, προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο, ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open η Αθηνά Οικονομάκου για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, διαψεύδοντάς τον τότε με τον τρόπο της.

Χωρισμός - βόμβα! Τίτλοι τέλους για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Και για αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί μετά το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο Ντουμπά, είχε πει επίσης η Αθηνά Οικονομάκου: «Δίνω βάση όταν θεωρώ ότι τα σχόλια έχουν βάση. Η δουλειά μου ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα».

Θυμηθείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση & τα τρυφερά τετ α τετ που δεν προμήνυαν χωρισμό

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το μυστικό που θα σε κάνει να αποκτήσεις τους κοιλιακούς της!

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved