Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Οι 3 γάμοι, το love story και η κοινή πορεία τους από το 2014 μέσα από φωτό
Showbiz

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Οι 3 γάμοι, το love story και η κοινή πορεία τους από το 2014 μέσα από φωτό

Η Αθηνά Οικονομάκου σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε, είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν παντρευτεί όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις φορές!

Μπορεί να μην είναι πλέον μαζί και να ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου τον χωρισμό τους, όμως, τα τελευταία 10 χρόνια κοινής πορείας τους, έχουν ζήσει έναν φλογερό έρωτα και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα, που ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η ανακοίνωση μάλιστα που απέστειλε το πρώην πλέον ζευγάρι στα ΜΜΕ, ήταν από κοινού, και όπως όλα δείχνουν, παρά τον χωρισμό τους θα συνεχίσουν να διατηρούν άψογες σχέσεις, με βασικό μέλημα το καλό των δύο παιδιών τους που και οι δύο λατρεύουν εξίσου.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος:Η τελευταία κοινή έξοδος-Πού τους είχε απαθανατίσει αποκλειστικά το gossip-tv

  • Είστε ζευγάρι από το 2013. Πώς διατηρείτε το πάθος στη σχέση σας;

Το πάθος είναι πολύ σημαντικό στη σχέση και το διατηρούμε με πολλή προσπάθεια, υπομο­νή, κατανόηση και σεβασμό. Αυτά είναι τα κλει­διά και προσπαθούμε πολύ και οι δύο. Το θέ­μα είναι η προσπάθεια να είναι ισότιμη, να την καταβάλλουν και οι δύο. Ο ένας μόνο δεν μπο­ρεί να κρατήσει μια σχέση. Επειδή θέλαμε πο­λύ και οι δύο να δημιουργήσουμε οικογένεια, ο ερχομός των παιδιών μας ήταν απόλυτα συ­νειδητή απόφαση. Φροντίζουμε λοιπόν να κρα­τάμε τις ισορροπίες και να έχουμε χρόνο και για τη μεταξύ μας σχέση. Πρέπει να καταλα­βαίνουμε και να αποδεχόμαστε αυτόν που έχου­με επιλέξει να είναι ο άνθρωπος μας. Να απο­δεχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να προσπαθούμε να αλλάζουμε σταδιακά ό,τι πραγματικά δεν αντέχουμε, τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό όσο και στο σύντροφο μας. Εκεί ετοιμάζουμε με τον Φίλιππο. Φυσικά, υπάρχουν τσα­κωμοί και εντάσεις, ποτέ δεν είναι όλα τέλεια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

athina.png
  • Άρα εσείς έχετε βρει τον τρόπο.

Προσπαθούμε πολύ, όπως ανέφερα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δεν είμαι μαζί του γιατί έτυχε να τον γνωρίσω. Είμαστε μαζί συνειδητά. Αγα­πά ο ένας τον άλλο, αισθανόμαστε ευτυχισμέ­νοι μαζί και θέλουμε να έχουμε μια υγιή και ισορροπημένη οικογένεια.

  • Του λες «σ' αγαπώ» και σου το λέει κι εκείνος;

Φυσικά, αν και όχι κάθε μέρα επειδή δεν προ­λαβαίνουμε! Ούτως ή άλλως, το θέμα δεν είναι να το λέμε κάθε μέρα, αλλά να νιώθουμε την ασφάλεια ότι ισχύει.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Πλάνα από το υπερπολυτελές σπίτι που ζούσαν μαζί

  • Θέλεις ο άντρας να είναι ο κυρίαρχος στη σχέση;

Αφήνω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον Φίλιππο. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και όλα τα αποφασίζουμε κατόπιν συζήτησης. Είμαι πολύ δυναμική ως άνθρωπος, όμως μου αρέσει να είναι εξίσου δυναμικός και ο άν­θρωπος που έχω επιλέξει. Δεν θα ήθελα να έχω ένα σύζυγο που να ευνουχίζω. Είμαι πο­λύ πειθαρχημένη, σε βαθμό που μπορεί κά­ποιες φορές να γίνομαι αυταρχική λόγω του απόλυτου ελέγχου και της οργάνωσης που επιδιώκω στη ζωή μου. Ευτυχώς, βρήκα ένα σύντροφο που δεν επηρεάζεται από αυτή την πτυχή μου. Μετά από συζητήσεις, αν και εί­μαι ισχυρογνώμων και δύσκολα βγάζει άκρη μαζί μου, μπορεί να υπερισχύσει η άποψη του. Αυτά τα χαρακτηριστικά μου προσπαθώ να αμβλύνω και ο Φίλιππος είναι ένας άνθρω­πος που με ισορροπεί. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι δεν πρέπει ούτε εγώ να ακο­λουθώ το ρυθμό και τον τρόπο του Φίλιππου ούτε εκείνος τους δικούς μου.

  • Έχετε κάνει έναν πολιτικό και ένα θρησκευ­τικό γάμο, όμως λέγεται ότι έχετε ανταλλάξει όρκους και σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Ισχύει αυτό;

Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε! Είχα πει για πλάκα ότι δεν είναι δύο οι φορές που έχουμε παντρευτεί, αλλά τρεις. Ισχύει, αλλά δεν χρει­άζεται περαιτέρω ανάλυση. Ο Φίλιππος άλλω­στε δεν είναι υπέρ της έκθεσης της πολύ προσωπικής μας ζωής, είχε πει σε συνέντευξή της, στο Hello, η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τη γνωριμία τους

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», είχε δηλώσει επίσης.

Οι τρεις γάμοι

Τον Νοέμβριο του 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο ενώ έναν χρόνο μετά έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο.

Ο γάμος στο νησί των Ανέμων θεωρήθηκε τρίτος γάμος καθώς οι δυο τους είχαν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, σε κάποιον από τους εξωτικούς προορισμούς που είχαν ταξιδέψει, όπως είχε γνωστό τότε.

1675051912699-824307418-athinao1konomakou_244412112_1056969448440719_6509681084286082400_n.jpg

Στιγμιότυπο από τον γάμο Οικονομάκου - Μιχόπουλου.

Οι φήμες χωρισμού και η διάψευση πριν ενάμιση μήνα

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πριν από ενάμιση μήνα στo Πρωινό ΣουΣου για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Η ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα δημοσιεύματα ήταν ανυπόσαστα και δεν υπήρχε κάτι άλλο να γραφτεί γι' αυτό έγραφαν για τον χωρισμό της.

Ένας χωρισμός που τελικά δεν ήταν μια φήμη αλλά πραγματικότητα, όπως αποδείχτηκε σήμερα, μετά την ανακοίνωση που έστειλε το ζευγάρι, στα ΜΜΕ.

«Δεν παρακολουθώ τα δημοσιεύματα που λένε ότι χώρισα. Δεν με στενοχωρούν. Πρέπει κάτι να γραφτεί, προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο, ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open η Αθηνά Οικονομάκου.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο:

Η ανακοίνωση του χωρισμού

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Και οι δύο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μοιραστεί μαζί μας ουκ ολίγες φωτογραφίες μέσα από τα social media, από την κοινή τους καθημερινότητα.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις τους, από το 2014 έως και σήμερα, έτσι όπως τους έχουν απαθανατίσει οι παπαράτσι:

Διαβάστε επίσης:

«Προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί» - Όταν η Οικονομάκου διέψευδε τις φήμες χωρισμού

Χωρισμός - βόμβα! Τίτλοι τέλους για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση & τα τρυφερά τετ α τετ που δεν προμήνυαν χωρισμό

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το μυστικό που θα σε κάνει να αποκτήσεις τους κοιλιακούς της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved