Μικρούτσικος: «Κατακεραυνώνει» τη Super Κατερίνα: «Ένιωσα καταπιεσμένα και ότι δεν υπάρχει σεβασμός»
Showbiz

Μικρούτσικος: «Κατακεραυνώνει» τη Super Κατερίνα: «Ένιωσα καταπιεσμένα και ότι δεν υπάρχει σεβασμός»

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το νέο τηλεοπτικό του «άνοιγμα» με το TV Queen, για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και εκείνη με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της εκπομπής Super Κατερίνα που όμως δεν πήγε όπως θα ήθελε ο ίδιος. 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου. Την είχα δει μια φορά όταν είχα την επαναφορά μου στα τηλεοπτικά πράγματα, στο Big Brother, που η Ιωάννα θα έκανε το πρωινό του ΣΚΑΪ.

Άναυδη η Καινούργιου με την ατάκα του Μικρούτσικου: «Μαλεσκιάζω!»

mikroutsikos.jpg

Ξαφνικά θυμάμαι ένα εκπληκτικό τρέιλερ με αμάξια και σκεφτόμουν πως έλεγα ότι «για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή, ιδού το νέο αστέρι». Είδα αποσπασματικά λίγο και είδα ένα πράγμα το οποίο ήταν πολύ σφιγμένο» είπε μεταξύ άλλων αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Δεν γινόταν εκείνη η έκρηξη που θα απαιτούσα από μια νέα παρουσιάστρια πολλά υποσχόμενη και, έτσι όπως έβλεπα, πίστευα ότι ήταν πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι. Ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης, αυτό που λέμε ότι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση του πράγματος. Αυτό είχα πει στον αέρα. Μια κριτική που, όταν μιλήσαμε τώρα με την Ιωάννα, της λέω «ξέρεις, εγώ σου έχω κάνει αυτή την κριτική για να είμαι καθαρός και δεν την παίρνω πίσω». «Έχεις δίκιο, Ανδρέα» μου είπε».

Όσο για τη μείωση των εμφανίσεων του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό της καθημερινής πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, ο ίδιος παραδέχτηκε:

«Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει, μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω παρά, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved