Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Η τραυματική εμπειρία, οι δύο φορές που κινήθηκε νομικά & τα ψέματα
Showbiz

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Η τραυματική εμπειρία, οι δύο φορές που κινήθηκε νομικά & τα ψέματα

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και μάλιστα μίλησε για το γεγονός ότι καθυστέρησε να βγει στην τηλεόραση και για την απότομη δημοσιότητα που ήταν όπως είπε μια τραυματική εμπειρία.

«Η Αγρυπνία είναι μια τολμηρή παράσταση που μιλάει για όσα μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια», δήλωσε αρχικά για την παράσταση που παίζει.

«Άργησα να κάνω τηλεόραση γιατί δεν αισθανόμουν έτοιμη. Ένιωθα την ανάγκη να κάνω αρκετές ώρες πτήσης στο θέατρο για να τολμήσω να βγω στην τηλεόραση, είναι αδηφάγα. Το φοβόμουν. Έλεγα ότι αν δε μου φτάνουν τα λεφτά από το θέατρο προτιμώ να δουλέψω στο σέρβις ή barwoman», αποκάλυψε.

Κοτσαηλίδου: Το απίστευτο περιστατικό στο σπίτι της: «Ταράχτηκα πολύ όταν σκέφτηκα τι θα γινόταν»

kotsailidou-b.jpg

Για τον χαρακτηρισμό «όμορφη», είπε: «Ο χαρακτηρισμός “όμορφη” είναι ταμπέλα όπως και όλες οι άλλες. Όταν κάποιος σου λέει “είσαι όμορφη| είναι σαν να τελειώνει εκεί το πράγμα, σαν να λέει είναι όμορφη δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω. Αισθανόμουν ότι δεν θα ασχοληθεί κάποιος με τα παραπέρα».

Όσο για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, είπε: «Ήταν τραυματική η εμπειρία μου με τη δημοσιότητα, δεν κατάλαβα πότε άρχισα να απασχολώ τον Τύπο. Η δημοσιότητα ήταν κάπως σαν φυλακή, δεν μπορούσα να κάνω τη ζωή μου. Κινήθηκα δύο φορές νομικά όταν τα ψέματα έφτασαν σε επίπεδα που με προσέβαλαν».

Δείτε το βίντεο:

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Βρίσκονται στη Σύρο με φίλους στις πρώτες διακοπές τους

Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο gossip-tv:Στο νέο κύκλο του Κάνε ότι κοιμάσαι κανείς πια δεν θα είναι ίδιος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved