Δύσκολη μέρα για τη Ζωή Παπαδοπούλου-Η συγκινητική ανάρτηση για τη φίλη της που έχασε 11 χρόνια πριν
Showbiz

Δύσκολη μέρα για τη Ζωή Παπαδοπούλου-Η συγκινητική ανάρτηση για τη φίλη της που έχασε 11 χρόνια πριν

Θλίψη και πόνος επικρατούν σήμερα για την Ζωή Παπαδοπούλου αφού σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή πριν από 11 χρόνια η καλύτερή της φίλη, η Μαρία. 

Η Μαρία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, όπως περιγράφει στην ανάρτησή της σήμερα η Ζωή Παπαδοπούλου, την οποία συνόδευε με μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που έκαναν μαζί όνειρα για το μέλλον.

J2US-Eπική Σταυροπούλου on air: «Πρώτη φορά στη ζωή μου που θα με δείτε τόσο κοντά σε κάτι light»

https://www.instagram.com/p/C6T7X5HomXe/

Στο μήνυμά της, η τραγουδίστρια την οποία βλέπουμε στο J2uS ως coach, δεν έκρυψε τα συναισθήματά της για αυτή την απώλεια που προφανώς της έχει κοστίσει πολύ αφού έχουν περάσει 11 χρόνια, όμως εκείνη συνεχίζει να μνημονεύει την καλή της φίλη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μαράκι μου πέρασαν 11 χρόνια κιόλας που έφυγες ξαφνικά..
Σήμερα θα είχες γενέθλια και θα βρισκόμασταν σίγουρα για καφεδάκι, βόλτα, κουβέντα...
Αυτές οι κουβέντες μας, τα τηλέφωνα κάθε μέρα, λέγαμε λέγαμε είχαμε πάντα τόσα να πούμε, κάναμε όνειρα μαζί, κι εσύ είχες τόσα όνειρα που σίγουρα θα πραγματοποιούσες με τα αμέτρητα ταλέντα που διέθετες.
Μαράκι μου, καλύτερή μου φίλη που δεν βρήκα και δεν θα βρω όμοιά σου, που μου λείπεις πιο πολύ τώρα, εύχομαι εκεί που βρίσκεσαι τα θλιμμένα μάτια σου να χαμογελούν και η πανέμορφη ψυχή σου να είναι ήρεμη. Σ’ αγαπώ πολύ. Το αδελφοψυχάκι σου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved