Λευκή, μίνιμαλ και τεράστια η νέα κουζίνα στο σπίτι Τανιμανίδη - Μπόμπα
Showbiz

Λευκή, μίνιμαλ και τεράστια η νέα κουζίνα στο σπίτι Τανιμανίδη - Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μπορεί να περίμεναν αρκετό καιρό να φτιαχτεί το σπίτι τους όμως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Το ζευγάρι ανακαίνισε το σπίτι που ζουν πλέον με τις δίδυμες κόρες τους και είναι όλα καινούργια και επιλεγμένα ένα προς ένα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί ήδη κάποια στιγμιότυπα μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πρόσφατα μας έδειξε και μερικά πλάνα από την κουζίνα τους.

Μπόμπα: Έφτιαξε το «πιο υγιεινό cheesecake του πλανήτη Γη» και έδωσε τη συνταγή

Ως μανούλα και σύζυγος, περνά αρκετές ώρες της ημέρας μέσα σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού κι έτσι δεν θα μπορούσε παρά την έχει επιμεληθεί δεόντως.


Η νέα τους κουζίνα, είναι λευκή, μίνιμαλ και αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν πολλά ράφια και ντουλάπια από το ταβάνι μέχρι και το πάτωμα, εντοιχισμένος φούρνος με τις εστίες να βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου και ένα εντυπωσιακό φωτιστικό κρεμασμένο από το ταβάνι.

Έχουν επιλέξει επίσης λευκές κουρτίνες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει στο χώρο, ενώ η μεγάλη μπαλκονόπορτα οδηγεί στον κήπο.

Δείτε την κουζίνα τους στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Το σχόλιο για τα κιλά της & η απάντηση - Δεν πιστεύω να μασάει καμία....

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά την καθημερινότητά της όταν είναι άρρωστες οι κόρες της

Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση σε follower μετά τις γυμνές φωτό και η στήριξη του Τανιμανίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved